fbpx

MOMO = LIQUID & open call

Motel Mozaïque (MOMO) staat in het teken van het thema LIQUID. Duik met ons in het onbekende en breek los van vastgeroeste normen. Ook zoekt MOMO dit jaar naar jou! We hebben een open call voor alle dansers, muzikanten, designers, fotografen, programmeurs en alle andere creatievelingen met grootse ideeën.

Vragen over gender, herkomst, de maatschappij en identiteit echoën om ons heen, vragen waar wij tijdens het festival dieper induiken.

Gelukkig lijken stukje bij beetje onze tradities te veranderen en groeit onze vrijheid door het losbreken van de norm. We willen vrij zijn in onze persoonlijke zoektochten naar onze roots, emoties en het creëren van onze plek in de maatschappij.
MOMO creëert een podium waar die individuele ervaringen een stem krijgen.
Artiesten en kunstenaars krijgen tijdens het festival de kans hun zoektocht te presenteren in vormen die de grenzen tussen kunstdisciplines doen vervagen.

Eén ding is zeker: niets is zeker. Hoe je je leven vormgeeft is vloeiend. De emoties die vrijheid oproept, zijn vloeibaar. Niets past meer in hokjes, zeker niet muziek en kunst. MOMO toont je LIQUID.

OPEN CALL

MOMO is op zoek naar jou! Naast de al bekende artiesten in de line-up krijgen ook Rotterdamse creatievelingen de mogelijkheid om hun wildste liquid droom te verwezenlijken: MOMO houdt namelijk een open call. Dus ben je programmeur, kunstenaar, danser, designer, filmmaker, fotograaf of zit je gewoon kneitervol ideeën? Stuur vandaag nog je idee in en wie weet sta je straks op onze line-up naast Apparat, Black Midi, RIMON en veel meer. Voor meer informatie klik hier!

Festival news