fbpx

MOMO FESTIVAL 2023 is coming!

Van 13-15 april 2023 neemt Motel Mozaïque Rotterdam weer over met een kunst, performance en muziekprogramma op bijzondere locaties in de stad. Vandaag maken we de eerste namen van het muziekprogramma bekend met een line-up met internationale en nationale artiesten. 

Van zachte Afro Indie sounds uit Nigeria tot knetterende rock invloeden,elektronische UK garage bangers en een mix van punk, hiphop, en ‘soothing soul’ met een maatschappelijk kritische noot. MOMO is een festival van contrasten, met het altijd rauwe Rotterdam op de achtergrond.

Dit is MOMO Festival 2023.
Een tip van de sluier
:

Arny Margret  //  Big Thief  //  Debbie  // DoomCannon  //  Insincere  //  Italia 90  //  Joe Unknown   //   Phoebe Go  //  Pitou  //  Smudged  //  The Cavemen.  //  The Flints  //  The Orielles  //  yunè pinku (live)

MOMO MAKES YOU WONDER

Motel Mozaïque kiest ook dit jaar weer voor een divers programma dat schuurt, raakt en de randen van muziekgenres en culturen verlegt, verkent en doorbreekt: ‘MOMO Makes you wonder’ kiest het festival dit jaar als tagline.De veelzijdigheid van Rotterdam verweeft met nieuwe, nationale en internationale sounds.

ROTTERDAM HERE WE COME!

Festival news