fbpx

MOMO Festival 2022 dropt eerste namen

Met Motel Mozaïque gaan we ons weer opmaken voor een nieuwe editie van MOMO Festival in 2022! Vandaag hebben we de eerste twintig muzieknamen voor je en daar zijn we super blij mee en trots op:

Balimaya Project, S10, Spacey Jane, Working Men’s Club, Sylvie Kreusch, Billy Nomates, STIKSTOF, Sad Night Dynamite, Finn Ronsdorf, Meskerem Mees, Hand Habits, Talk Show, Soccer96, Real Lies, Mysie, Jean-Michel Blais, Famous, Katy J Pearson, Jockstrap en Broadside Hacks.

Zij treden op tijdens de 20e editie van MOMO Festival die plaatsvindt in de Rotterdamse binnenstad van 21 tot en met 23 april 2022. Ontdek het toffe, internationale en zeer veelzijdige programma door lekker te lezen, kijken en luisteren op onze Line-up pages.

MOMO Festival

MOMO Festival brengt in 2022 weer de mooist mogelijke mix van (inter)nationale popmuziek, performance en kunst samen. Met gastvrijheid als kernwaarde. De stad Rotterdam als podium. Ruimtelijke en maatschappelijke issues als inspiratiebron. En scherpe, internationale programmering als drijvende kracht.

Door de coronapandemie konden de afgelopen twee edities van het stadsfestival niet plaatsvinden, maar in 2022 hopen we dan eindelijk de jubileumeditie van MOMO Festival alsnog te kunnen vieren. Het MOMO-team zat uiteraard niet stil en organiseerde concerten wanneer het kon en ook twee edities van het kleinere festival MOMO Fabrique. Afgelopen april legde Motel Mozaïque in een online editie van het nieuwe MOMO Create & Perform de focus op het creatieproces waarbij internationale muzikanten, makers en artiesten lieten zien dat creatie nooit stopt.

Kaartverkoop

Scherp geprijsde Early Bird passe-partouts (voor 2 of 3 dagen) voor MOMO Festival 2022 zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 november om 11:00 uur via onze ticketpagina. Dagkaarten zullen pas in een later stadium beschikbaar komen.

Festival news