fbpx

MOMO Festival 2020 afgelast

MOMO Festival 2020 kan helaas niet plaatsvinden door de afgekondigde maatregelen rond het coronavirus (COVID-19).

We zagen er ontzettend naar uit om de twintigste editie van het festival met al onze gasten te vieren op 16, 17 en 18 april in Rotterdam. Dit is een verlies voor het team, haar vrijwilligers, artiesten, partners en bezoekers. De volksgezondheid gaat nu voor.

Samen sterk
Het is een hartverscheurende periode waar we ons in begeven, maar de solidariteit in de wereld stemt ons niettemin hoopvol. Dit merken we zelf van dichtbij met alle hartverwarmende berichten die we ontvangen. We bedanken dan ook alle artiesten, partners, kunstenaars, boekingskantoren en bovenal onze bezoekers. We kijken ernaar uit om weer samen te komen en mooie dingen met elkaar te beleven. Daarom vieren we onze jubileumeditie graag alsnog, over een jaar, in april 2021. Maar voor nu: stay safe. 

Tickets
Voor wie tickets heeft gekocht voor MOMO Festival 2020, zoeken we naar mogelijkheden om snel een passende oplossing te vinden. Kaartkopers berichten we hier via e-mail zo snel mogelijk over.

MOMO 2020-acts naar Rotterdam
Met onze partners proberen we zoveel mogelijk acts die op het festival zouden optreden, te verplaatsen naar een ander moment. Zo komen over een tijdje al de volgende MOMO20-acts naar Rotterdam:

MOMO Festival 2020 artwork door Levi Jacobs

MOMO Festival 2020 artwork door Levi Jacobs

Festival news