fbpx

MOMO Fabrique met Froukje

Een festival in de vorm van een ontdekkingsroute door het rauwe Rotterdamse stadshavengebied op 4 & 5 september 2021

Met Motel Mozaïque organiseren we dit jaar opnieuw MOMO Fabrique Festival in de vorm van een ontdekkingsroute in het Rotterdamse stadshavengebied. Je wordt getrakteerd op optredens van onder meer de alternatieve popster Froukje en Amenti Theatre Company van Gil The Grid. Daarnaast presenteren onze vrienden van BITTER en OASE een eigen programma. Plus je ontdekt de tofste nieuwe hotspots in wording in het rauwe stadshavengebied. 

Het festival op 4 en 5 september 2021 is verdeeld over 3 routes (per dag) die je in enkele uren langs alle optredens leiden. Geen keuzestress dit keer dus! De starttijden zijn 12:00, 14:00 en 16:00 uur en we verzamelen bij De Huidenclub. 

Een ticket voor MOMO Fabrique op 4 of 5 september kost 20 euro (inclusief servicekosten) en daarmee kun je ongeveer 5 uur genieten van alles wat we voor je in petto hebben. We fietsen van locatie naar locatie. Kun je niet je eigen fiets meebrengen? Geen probleem, dan hebben wij er wel eentje voor je. Je dient dan bij het kopen van je ticket een fiets erbij te huren voor slechts 5 euro.

Ook kun je kiezen voor een wat luxer ticket inclusief een heerlijk vegetarisch 3-gangen diner bij BITTER na afloop van de route. 

Check hier alles over MOMO Fabrique voor meer info en stel vanaf 23 augustus 17:00 je ticket veilig via onze ticketpagina.

Rode Loper concert

Een dag eerder, op vrijdag 3 september, rollen we samen met Parfum de BoemBoem de rode loper uit voor Froukje! In De Huidenclub in Rotterdam geeft de zangeres een eenmalig optreden waarbij de fans wel heel dichtbij mogen komen. Check parfumdeboemboem.nl voor meer info & tickets

Festival news