fbpx

MOMO Deals & Rotterdam Guide

Met nog maar een week te gaan tot MOMO Festival 2022, is het de hoogste tijd om een aantal van de beste plekken van Rotterdam uit te lichten! Motel Mozaique gelooft dat de stad een essentieel onderdeel is van het festival. Daarom hebben we de MOMO Rotterdam Guide van dit jaar samengesteld, evenals een aantal coole deals voor jou om van te genieten tijdens het festival!

Uit liefde voor Rotterdam en al haar unieke plekjes hebben we Rotterdam Guide gelanceerd, een platform voor bezoekers (en locals) waarmee je kunt ontdekken wat Rotterdam allemaal is! Met meer dan 100 plekken, van bekende, legendarische plekken tot verborgen juweeltjes, laat de kaart je de no-fuss, authentieke kant van Rotterdam ontdekken!

Special deals voor MOMO festival bezoekers
Wil je nog even ontbijten voor je naar MOMO Playground gaat, of wil je nog even lekker eten voor je favoriete act begint? Wat er ook gebeurt, we hebben speciale aanbiedingen voor je. Het enige wat je hoeft te doen is je festival polsbandje te laten zien als je bestelt!

30ML Coffee Roasters – Rotterdam Centrum
In het hart van Rotterdam, op de Nieuwe Binnenweg, kun je een heerlijke, vers gezette koffie pakken met 25% korting! Perfect om de ochtend na een leuke festivalavond van te genieten.

Bar Jigger
Ben je in voor een ongewone proefervaring? Ken van Bar Jigger verwelkomt je met een gratis shot Salmari, de mysterieuze likeur van Finland, als je zijn bar in de Hoogstraat bezoekt!

BIRD
BIRD staat bekend om de interessante acts die op hun podium spelen, maar wist je dat ze een restaurant hebben waar heerlijk eten wordt geserveerd, perfect om van te genieten voorafgaand aan een van de MOMO Festival acts?

Krijg een pizza en een biertje of frisdrank voor 14EUR, elke dag van het festival tussen 17:00 en 21:00! Om van deze deal te genieten, koop het op voorhand hier en laat je festival polsbandje zien als je aankomt!

Poing Restaurant
Bij Poing kun je feesten, old school arcade games spelen, en heerlijk eten! Dit jaar bieden ze MOMO Festival bezoekers een korting van 5EUR voor elke veganistische sushi bestelling boven de 20EUR!

Sappi
Bij Sappi kun je genieten van een geweldig ontbijt en versgeperste sappen. Zij creëerden de perfecte ontbijt deal voor wanneer u wilt worden energiek voor de festival dagen. Je kunt kiezen waar u uw ontbijt wilt halen: de afhaallocatie in Centrum, of hun locatie in Noord, waar u zowel kunt afhalen als zitten!

MOMO Ontbijt Deal:

Prijs: 15EUR

Veggie Rotterdam
Veggie is de go-to voor heerlijke, Braziliaans-geïnspireerde veganistische gerechten. Ze hebben twee geweldige veganistische lunchopties voor je samengesteld:

Mozaique Combo 1: 1 tosti (rode peper of mosterd of hummus)+ 1 muffin (chocolade of maïs met kokosnoot) + 3 vegan kaasballetjes

Mozaique Combo 2 : 1 quiche (champignons, of olijventapenade, of tofu met tomaten) + 1 muffin (chocolade of maïs met kokosnoot) + 3 veganistische kaasballetjes

Prijs: 8,50 euro
Glutenvrije optie beschikbaar

Von Deux Vintage Store
Von Deux, gevestigd aan de Goudsesingel, verkoopt handgeplukte vintage kleding en opvallende sieraden. Alles is ready to wear, dus kom langs en kies een outfit voor MOMO Festival. Je krijgt 20% korting op elk kledingstuk!

Dus, geniet van de geweldige acts van het festival, en last but not least, geniet van Rotterdam!

Festival news