fbpx

MOMO Art Motel & nieuwe namen

Met MOMO Festival bieden we je een unieke slaapervaring met het project MOMO Art Motel. Dit Art Motel speelt zich tijdens de twintigste editie van MOMO Festival af bij OASE, een duurzaam-sociale broedplaats en event space pal aan de Rotterdamse Maas. Op deze inspirerende plek initieert performance-collectief Grande Loge een nachtelijke hemelbestorming op 22 en 23 april 2022, dag 2 en 3 van het festival.

Ook breiden we de spannende internationale muziek line-up van MOMO Festival 2022 (21-23 april) verder uit met zes nieuwe namen: de Londense formatie caroline is Artist in Residence tijdens MOMO Festival, de jonge Britse dj SHERELLE die razendsnel naar de top van de bass-scene gaat, de Amerikaanse neosoul zangeres Yaya Bey, de Ierse postpunkband Enola Gay, de Britste singer-songwriter Keeley Forsyth die bekend staat om haar hypnotiserende vocalen en minimalistische electronica en Mandy, Indiana, een band uit Manchester die Franstalige songs voorziet van een mix van energieke ravebeats en industriële postpunk.

Daarnaast wordt de voorstelling “Motus Sonus (working title)” aan het performance-programma toegevoegd. Dit is een onwaarschijnlijke wisselwerking tussen componist-muzikant Max Frimout en choreograaf-danseres Alesya Dobysh.

Grande Loge door Dietrich van Gobbel - Motel Mozaique MOMO Art Motel

MOMO Art Motel met Grande Loge in OASE

Wie overnacht in het MOMO Art Motel kan rekenen op een onvergetelijke slaapervaring. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te blijven slapen op opmerkelijke plekken in Rotterdam waarbij performers vaak zorgen voor de omlijsting en een (h)eerlijk ontbijtje! Tijdens eerdere edities van MOMO Festival konden bezoekers bijvoorbeeld slapen in speciaal ontworpen kunstwerken, etalages, kerken, op daken of een bouwplaats. 

Het Art Motel van MOMO Festival 2022 speelt zich op vrijdag 22 en zaterdag 23 april af bij OASE, een duurzaam-sociale broedplaats en event space pal aan de Rotterdamse Maas. Op deze inspirerende plek initieert performance-collectief Grande Loge een nachtelijke hemelbestorming onder leiding van David Christelle. Met zang, dans en gepaste fysicaliteit ondergaan de festivalbezoekers de zachtste dromen en worden diepste verlangens werkelijkheid.

Tickets voor het MOMO Art Motel zijn beperkt beschikbaar en direct verkrijgbaar via onze TICKETPAGINA!

Kaartverkoop uitgebreid met Early Bird dagtickets

De verkoop van 2- en 3-dagen passenpartouts voor MOMO Festival 2022 was al in volle gang. Vanaf nu zijn er ook losse dagtickets beschikbaar voor 21, 22 of 23 april. Deze zijn HIER tijdelijk tegen een Early Bird tarief verkrijgbaar. Doe er je voordeel mee!

Festival news