fbpx

MOMO Art Motel in Groot Handelsgebouw

Tijdens Motel Mozaïque Festival kun je blijven slapen in het Groot Handelsgebouw. In dit rijksmonument verrijst dit jaar het MOMO Art Motel. Samen met de makers van de Performance Bar zorgen wij weer voor onvergetelijke slaapervaring!

Op 19 en 20 april 2019 strijkt MOMO opnieuw neer in het Groot Handelsgebouw aan het Rotterdamse Stationsplein. Dit rijksmonument is in gebruik als multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw en wordt tijdens MOMO niet alleen omgetoverd tot concertlocatie, maar ook tot unieke logeerplek.

MOMO Art Motel

Wie overnacht in het MOMO Art Motel kan rekenen op een onvergetelijke slaapervaring. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te blijven slapen op opmerkelijke plekken in Rotterdam, waarbij kunstenaars of theatermakers zorgen voor een bijzonder programma. Tijdens eerdere edities van MOMO Festival kon je bijvoorbeeld slapen in etalages, kerken, ziekenhuizen of op daken. Tijdens MOMO19 wordt dit kunstzinnige slaapproject ingevuld door de beruchte Performance Bar. [lees verder onder de foto]

Morpheus Motel

Boek een bed bij Morpheus, de god van de dromen en beleef de ultieme slaaptrip. In dit Morpheus Motel slaap je diep maar ben je nooit alleen. Er wordt over je gewaakt en samen soezen we langs het fonkelende droomlandschap. Met gesloten ogen zie je meer. Dit nachtelijke avontuur wordt verzorgd door de makers van de Performance Bar. Kunstenaarsduo Florian Borstlap en Daniel van den Broeke runnen normaal een tot podium transformeerbare bar maar zorgen ditmaal voor slaapopwekkende optredens rondom The Performance Bed.

Reserveer nu een slaapplek in het MOMO Art Motel op vrijdag 19 of zaterdag 20 april voor slechts €27,50 (inc. servicekosten).

Bestel tickets

Performance Bar door Iris Bergman Motel Mozaique MOMO Art Motel

MOMO X GHG

Motel Mozaïque en het Groot Handelsgebouw werkten voor MOMO Festival 2018 voor het eerst samen. In het immense Groot Handelsgebouw organiseerde MOMO een spraakmakend multidisciplinair programma dat maar liefst 65 uur duurde. Met garagefeesten, concerten in Kriterion, locatietheater door Wunderbaum in een leegstaand kantoor, een zonsopgangsconcert door Joep Beving en een ontbijt op het enorme dakterras met 360-graden uitzicht over Rotterdam. Op vrijdag 19 april 2019 vinden er concerten in voormalig bioscoopzaal Kriterion plaats, op de bovenste etage van het Groot Handelsgebouw met geweldig uitzicht over de stad.

Joep Beving in het Groot Handelsgebouw tijdens Motel Mozaique Festival 2018 (door Charlotte van den Arend)

Bekijk het volledige programma van MOMO Festival 2019 op onze Line-up pages

Festival news