fbpx

“Loop In” met MOMO2022 acts

“Loop In” is een doorlopende serie op onze socials. Bij MOMO hechten we veel waarde aan het tonen van de artiesten en makers achter de namen uit onze line-up. Daarom hebben we voor MOMO Festival 2022 het nieuwe Loop In bedacht om je dichter bij onze ongelooflijk diverse acts te brengen!

Elke maandag neemt een artiest uit de eclectische line-up van dit jaar onze Instagram stories over. Ze tonen je unieke beelden van hun creaties, kijkjes achter-de-schermen en spannende sneak-peeks van nieuwe projecten! 

Talk Show Motel Mozaique

De Britse band Talk Show trapte de nieuwe serie af met stukjes van hun aankomende EP, daarmee heb jij alvast een voorproefje van hun nieuwe muziek voordat ze in april op MOMO Festival spelen.

Deze maandag brengen we een dag door in de studio met het 16-koppige Balimaya Project en Yahael Camara Onono, de oprichter van het collectief. Bekijk de ruwe beelden van hun repetitiesessies in de Loop In stories.

Komende maandag (7 maart) kun je kijken naar Loop In With Finn Ronsdorf. Dus, Loop In en geniet van MOMO’s verhalen voor een kijkje in het leven van artiesten!

Festival news

Create news