fbpx

Literair de BoemBoem op Motel Mozaique

Parfum de BoemBoem is weer terug! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april is er een aantal literaire tours als onderdeel van Motel Mozaïque. De gidsen van Parfum de BoemBoem nemen je mee naar drie spannende plekken waar de transformatie van Rotterdam in volle gang is: Dakpark Hofplein (bij de Hofbogen), Kleinpolderplein en het Baankwartier. In vier routes verdeeld over het festivalweekend dragen schrijvers en muzikanten voor uit eigen werk. Verwacht mooie dingen van onder meer Typhoon, Jordy Dijkshoorn (De Likt), Dichter, Shida Khizou en Abdelkader Benali.

Speciaal voor Parfum laten Typhoon en Jordy Dijkshoorn (De Likt) een andere kant van zichzelf zien met spoken word performances over transformatie van de stad. Typhoon betovert je vrijdag met woorden tijdens een exclusief optreden op Dakpark Hofplein! Diezelfde middag maakt Jordy Dijkshoorn er een block party van in het Baankwartier, waar ook de straatkunstenaars van Rewriters live in actie komen. Op zaterdag kun je genieten van de jonge veelzijdige woordkunstenaar Dichter, mooie gesproken woorden van Shida Khizou en een optreden van broeder Dieleman.

Welke route je ook kiest, het is gegarandeerd genieten van prachtige odes aan de stad op unieke plekken waar het bruist van nieuwe Rotterdamse energie!

Praktische informatie
Startlocatie: Plaza Mozaïque, Schouwburgplein, Rotterdam
Starttijden: vrijdag 15.30 en 16.00 uur (te voet), zaterdag 11.30 en 14.30 uur.
Duur per fietstour: 2,5 uur. Wandeltour 2 uur.
Kosten: € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets)
Meer informatie: www.parfumdeboemboem.nl/route/
Tickets: via de webshop van Parfum de BoemBoem

N.B. Voor Motel Mozaïque bezoekers zijn de routes gratis op vertoon van een polsbandje; reserveren via aanmelden@motelmozaique.nl o.v.v. Parfum de BoemBoem (even aangeven welke route je voorkeur naar uit gaat). Wel geldt hier uiteraard voor VOL = VOL!

 

Festival news