fbpx

Line-up Subbacultcha! Day Party bekend

De line-up van het beste feestje bij daglicht in de voormalige goed-foute nachtclub Baja Beach Club is bekend. Subbacultcha! en Motel Mozaïque draaiden in samenwerking met Roodkapje, die De Baja verbouwen tot tijdelijk hoofdkwartier, een intrigerend programma in elkaar met de meest eigenwijze bands en dj’s van dit moment.

Subbacultcha! Day Party line-up
—-
Floris Bates & His Rented Friends
Met het album Baby I Made You A Mixtape brengt heer en meester van het aanstekelijke lied Floris Bates een ode aan alle vrouwen die een beetje liefde nodig hebben. Het werd opgenomen op een oude operacassette van zijn moeder, waar nu zes sceptische maar ook fijngevoelige liedjes op staan. Psychedelische serenadepunk met een vreemdsoortig vleugje emo.

Mountain States
Het Nijmeegse Mountain States verraste eind 2013 zowel Kicking The Habit en Subbacultcha! als 3voor12 met een opvallend begoochelend geluid, waarbij vergelijkingen met bands als DIIV, Real Estate en Beach Fossils snel gemaakt werden.

Goodnight Moonlight
Achter Goodnight Moonlight zit de Rotterdamse Jasper Boogaard, lo-fi muzikant die ook deel uitmaakt van de band Dog Food. De eerste EP van zijn hand heet Drinking Wine In The Parking Lot en is verkrijgbaar op cassette (ook verkrijgbaar op Bandcamp voor degenen zonder cassettespeler of walkman) en bevat “5 songs about love, whatever that is”.

DJ Project X Haren DJ
Dit is geen Facebookfeest van een 15-jarig meisje, maar is wel voorbestemd om alleszins uit de hand te lopen. Dat wordt onder andere veroorzaakt door DJ Project X Haren DJ; dit muzikale multitalent (onder andere ska en deephouse) draait de Baja Beach Club stuk met crazy noisy popliedjes die langer duren dan 8 minuten want: “nothing to win, nothing to lose”. Tip: neem je oude oom (type Freek de Jonge) mee!

DJ Limited Ambition
Alleskunner en Subbacultcha-telg Keimpe Koldijk brengt je gewoonweg goeie muziek in de Baja Beach Club -een bijzondere aangelegenheid voor de venue-.

DJ De Raaf
De Raaf draait voor de dansvloer met de pop/rock/electronica muziek van tegenwoordige tijd en dan wel met een fundering in de alternatieve dansscene eind jaren zeventig/begin tachtig. Tevens schuwt hij het niet een stevige punk- of garageklappert op te zetten of juist lekker in het wavehoekje te duiken.

[:]zaterdag 11 april vanaf 13:00
locatie: De Baja
Karel Doormanstraat 10-12

Festival news