fbpx

Laura Mvula, Quintis, Nighttown en de Bende

Laura Mvula is bevestigd voor Motel Mozaique! “Alsof je Billy Holliday met de Beach Boys hoort” omschreef The Guardian mooi. Mvula stond net als AlunaGeorge in de top van BBC’s Sound of 2013 ofwel van deze Britse soulzangeres ga je dit jaar nog veel van horen.

Onbevangen, direct, humoristisch, sprekend en inspirerend zijn synonieme trefwoorden voor de goedlachse presentator/acteur Quintis Ristie. Tijdens Motel Mozaique geeft Quintis een aantal pop-up performances op Plaza Mozaique (Schouwburgplein).

Motel Mozaique heeft de door kunstenaar Gyz La Rivière geredde neonletters van NIGHTTOWN een weekend in bruikleen! Voor wie het niet weet: Motel Mozaique is ontstaan in het poppodium dat in 2006 de deuren moest sluiten. Wordt een mooi fotomoment voor iedereen die met weemoed terugdenkt aan Nighttown!

In de open werkplaats van de Bende staat het ‘zelf maken’ centraal. De werkplaats staat tot ieders beschikking. Hier kun je met restmateriaal handige producten maken om je verblijf op Motel Mozaique nog aangenamer te maken.