fbpx

Laatste tickets Låpsley in LantarenVenster

Voor het concert van Låpsley op 29 september ’16 in LantarenVenster zijn nog maar enkele tientallen tickets verkrijgbaar dus sla nog snel je slag!

Het is best zeldzaam dat een talent van Låpsley’s kaliber zo onvoorzien komt bovendrijven. Aanvankelijk zette de 20-jarige producer/songwriter uit Liverpool een handjevol liedjes op SoundCloud om te kunnen delen met familie uit het buitenland. Het verliep net eventjes anders. Blogs en A&R types alom raakten binnen de kortste keren verknocht aan Låpsley’s buitenaards mooie liedjes, die zich precies op het snijvlak tussen klassieke pop en experimentele neo-R&B bevinden. Lees verder

Na een waanzinnig optreden op het Motel Mozaïque 2015 Festival keert Låpsley dit najaar terug voor een Rotterdamse clubshow! Op donderdag 29 september 2016 presenteren Motel Mozaïque  Concerts en Rotown Låpsley in LantarenVenster, de kaartverkoop start vrijdag 27 mei om 10.00 uur.

Ticket zijn hier verkrijgbaar via onze ticketaanbieder Ticketscript a 16,50 euro (inc. service- en transactiekosten), of via LantarenVenster en Rotown.

Concert news