fbpx

Update programma & tijdschema

Zo vlak voor het festival hebben we nog even een programma update voor je en ook een nieuw tijdschema waar ook alle 3voor12 sessies nu in zijn opgenomen. We hebben een aantal wijzigingen qua acts en zalen.

Zaterdag

Denai Moore moet helaas Motel Mozaique aan zich voorbij laten gaan. Haar plek in de Paradijskerk wordt ingenomen door Sea Change, die oorspronkelijk in de hal van de Rotterdamse Schouwburg stond. Daar komt nu de net bevestigde Belgische band Tubelight (shoegaze/rock) te staan.

Om productionele redenen hebben we de performance van Trajal Harrell in de Rotterdamse Schouwburg moeten verplaatsen van de Kleine zaal naar de Krijn Boon Studio (aanvang wordt nu 21.00). Hierdoor verhuist Billie Holiday by Kurt Overbergh van Krijn Boon naar Kleine zaal (aanvang 23.00).

Tot slot voor de zaterdag is het optreden van The Homesick op Plaza Mozaique komen te vervallen.

Vrijdag

Door persoonlijke omstandigheden is een Dazzled Sticks show helaas niet haalbaar op Motel Mozaique. Namens de band excuses voor de festivalbezoekers die zich verheugd hadden op de live premiere van dit nieuwe project. Ze proberen de geplande show voor Rotterdam zo snel mogelijk in te halen. Sticks zal samen met producer Dr. Moon een vervangende show doen. Sticks & Moon brachten de succesvolle Sticks Bukowski EP uit waarmee ze eerder op festivals als Paaspop, Tweetakt, Great Wide Open en Mysteryland te zien waren.


Download hier het meest recente blokkenschema

Veel plezier op MM’15!

Festival news