fbpx

Laatste tip voor Motel Mozaique door…

Giel Beelen! De laatste tip voor het mooie programma van deze tiende editie komt van de bekende radio DJ van 3fm. Meneer Beelen is al jaren verbonden met het festival o.a. als presentator en dit jaar zal hij zelf zijn favoriete plaatjes gaan draaien in Rotown met Stylus DJ’s. Hier zijn verhaal over Motel Mozaique 2010:

“Och Och wat een line up weer. Zonder twijfel het vooruitstrevendste festival van Nederland als het gaat om de ideale mix. Er gaat geen ochtendshow meer voorbij zonder een track van Mumford & Sons en aangezien ik dat nog nooit live heb gezien is dat vooral voor mezelf een aanrader. Fool’s Gold vind ik een van de leukste acts die er staat en daar verwacht ik echt het leukste feestje.”

Maar ook de zaterdag heeft nog genoeg te bieden! “Zaterdag lijkt Everything Everything mij echt wel gaaf. Op CD vind ik dat in ieder geval super. Moss ken ik goed als liveband en los van het feit dat het toffe gasten zijn klopt dat als een bus (hoop stiekem dat ze Lilly Allen’s fuck you erin gooien). Eckhardt ga ik helaas missen omdat ik dan zelf de Rotown aan het onveilig maken ben met m’n vrienden van The Stylus DJs. Dat word echt een feestje en heeft niks te maken met m’n radioprogramma’s maar is vooral de muziekliefhebber die net als heel Motel Mozaique graag alles door elkaar gooit!”

Dus als je dit allemaal niet wilt missen koop dan nog snel je kaartjes! Wees snel, want ze zijn schaars!