fbpx

Kytecrash op 13 september in Rotterdam

Het optreden van Kytecrash, oorspronkelijk gepland op donderdag 9 juni in de Rotterdamse Schouwburg, is om agenda-technische redenen verplaatst naar dinsdag 13 september. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Indien kaartkopers verhinderd zijn kunnen zij tot en met 9 juni hun tickets retourneren. Met de kaartkopers wordt contact opgenomen door de verkooopadressen (Rotterdamse Schouwburg of Motel Mozaique). Heeft u via www.motelmozaique.nl een ticket gekocht voor de oude datum maar heeft u niets van ons vernomen, stuur dan even een e-mail naar info(at)motelmozaique.nl o.v.v. Kytecrash.

KYTECRASH

In de herfst van 2010 betraden Colin Benders, Eric Vloeimans en zes van hun bevriende muzikanten de in Utrecht gevestigde Kytopia-studio voor een aantal sessies. Deze sessies zijn een muzikaal ‘Kytopiaans gesprek’ geworden. Dit betekent dat de betrokken muzikanten met minimale voorbereiding een maximale artistieke vrijheid creëren. De synergie na slechts vijf dagen intensief converseren is gebundeld op de plaat getiteld ‘Kytecrash’, onlangs uitgebracht op het label Kytopia.

Tickets voor Kytecrash in de Rotterdamse Schouwburg kosten € 17,50 (excl. servicekosten) en zijn  verkrijgbaar via de voorverkoopkanalen van de Rotterdamse Schouwburg (website, telefonisch, kassa) en HIER via de website van Motel Mozaïque.

www.kytopia.com | www.ericvloeimans.comwww.rotterdamseschouwburg.nl