fbpx

Korting voor CJP’ers

Eindelijk weer samen dansen, drinken en ontdekken. Van 21 tot en met 23 april is MOMO Festival terug in Rotterdam met een line-up vol bekende en nieuw te ontdekken acts!

Zo zie je er bijvoorbeeld S10 die later dit jaar Nederland vertegenwoordigt tijdens het Songfestival en de live performance van deep-house producer Christian Löffler die elektronica en klassiek samen laat smelten tot een verrassende mix. Ontdek je nieuwe favoriete muziek van bijvoorbeeld Mysie, Meskerem Mees en Balimaya Project. Dans tot in de late uurtjes op de tunes van Sherelle en MC Yallah & Debmaster. En maak je bezoek compleet met een sleep-over in het MOMO Art Motel waar performance-collectief Grande Loge een onvergetelijke nacht verzorgt.

CJP’ers kunnen rekenen op een fijne korting van 20% op dagtickets en passe-partouts (2 of 3 dagen) voor MOMO Festival. Ga naar de MOMO pagina op de CJP website en klik op Scoor deze deal. Met de unieke code die je daar krijgt kun je je MOMO Festival ticket met korting kopen via Ticketmaster. Kijk voor meer ticketinfo op onze ticketpagina.

Festival news