fbpx

Kick-off Motel Mozaique Festival met Typhoon

Tickets voor BinnensteBuiten zijn online uitverkocht, we hebben nog een stapeltje met de laatste 20 kaarten bij de kassa van de schouwburg vanavond!

Op donderdag 7 april 2016, de avond voordat het Motel Mozaique Festival losbarst, wordt Typhoon “BinnensteBuiten” gekeerd in de Rotterdamse Schouwburg. Middels een live-interview leren we Typhoon nog beter kennen en horen we bijvoorbeeld hoe hij muzikaal gevormd is, wat voor invloed zijn overweldigende succes op hem heeft gehad en welke nieuwe projecten hij graag zou willen doen. Tijdens deze kick-off van het Motel Mozaique Festival zal Typhoon ook een klein, intiem optreden geven. Tickets kosten slechts 10 euro (inc. servicekosten) en zijn direct verkrijgbaar op onze ticketpagina.

Typhoon gaat niet over één nacht ijs als het om zijn muziek gaat. ”Als je wilt groeien als artiest, dan moet je ook groeien als persoon”. Zijn immens succesvolle album Lobi Da Basi (Liefde is de Baas) uit 2014 was het resultaat van die persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid Afrika. Daarnaast liet hij zich ook inspireren door o.a. Nederlandse grootheden als Ramses Shaffy en zijn samenwerking met New Cool Collective. Muziekblad OOR noemde Lobi Da Basi treffend ‘een parel in de Nederlandse muziek en de hiphop’. Na de release van het album trok Typhoon met zijn Titanenband langs grote steden, kleine dorpjes en festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz om live zijn lobi op fenomenale wijze te verspreiden.

BinnensteBuiten is een bijzondere interviewserie waarin je de mens achter de artiest leert kennen. In een relaxte setting wordt de artiest geïnterviewd over zijn dromen, inspiraties en muzikale achtergrond. Er wordt gepraat, gelachen, muziek gemaakt en naar elkaar geluisterd. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen waar je het antwoord altijd al op wilde weten. Eerder waren o.a. Spinvis, Kyteman en Sticks te gast tijdens BinnensteBuiten.

BinnensteBuiten: Typhoon
Donderdag 7 april 2016
Rotterdamse Schouwburg, grote zaal (uitsluitend zitten)
Zaal open 20.30 / aanvang 21.00
Tickets 10 euro (inc. servicekosten) zijn per direct verkrijgbaar

BinnensteBuiten met Typhoon in de Rotterdamse Schouwburg wordt gepresenteerd in samenwerking met Eventyr en BIRD.

Meer Typhoon
Typhoon duikt ook nog op tijdens het Motel Mozaique Festival. Op vrijdag 8 april maakt Typhoon als spoken word artiest onderdeel uit van het programma ‘Literair de BoemBoem’ van Parfum de BoemBoem, zowel op het Schouwburgplein als op het Dakpark Station Hofplein (voorheen de Hofbogen).

Zijn spoken word optreden op vrijdag om 15.30 op het Schouwburgplein is vrij toegankelijk voor publiek. Zijn optreden op het Dakpark Station Hofplein vormt onderdeel van een route.

Festival news