fbpx

Katrien aanwinst in het MOMO team

Per 1 september 2022 mogen wij Katrien van Leeuwen verwelkomen als hoofd Marketing & Communicatie in het team van Motel Mozaique. Zij neemt Derrick Smittenaar over die na 16 edities van MOMO Festival, 9 edities MOMO Fabrique, ruim 200 concerten van MOMO Concerts en 1 digitale Create & Perform, het stokje doorgeeft.

Eerst nog even een terugblik met Derrick, wat is jouw beste MOMO herinnering van al die jaren?

Mijn tofste herinnering van al die mooie jaren Motel Mozaique is het super intieme concert van pianist Joep Beving in het Groot Handelsgebouw, bij zonsopgang met uitzicht over de stad. Dit sloot direct aan op een wild nachtfeest op tal van plekken in dat zelfde iconische gebouw. In de zaal bij Joep Beving zaten nog heel wat nachtbrakers en vroege vogels die speciaal voor dit concert de wekker om 05:00 hadden gezet. Sommige bezoekers zaten nog na te stuiteren, anderen vielen heerlijk in slaap en de mensen die wel geslapen beleefden een magische ervaring. Die unieke mix van bezoekers was geweldig om te zien en typerend voor heel veel projecten die we met MOMO hebben gedaan.

Deze herinnering was onderdeel van een 65 uur durend, non-stop programma tijdens MOMO Festival 2018. Ik denk wel mijn mooiste editie. Tegelijkertijd schiet ook weer mijn allereerste editie van MOMO Festival uit 2005 door mijn hoofd, met memorabele optredens van onder meer LCD Soundsystem, Tiga en 2ManyDJs op één avondin Nighttown en Antony and the Johnsons in de Rotterdamse Schouwburg.

Waar kunnen we jou nog blijven vinden?

De komende tijd blijf ik nog betrokken bij de concerten die we met MOMO Concerts organiseren, zoals De Staat en black midi in de Maassilo waar ik zeker te vinden zal zijn.

Heel blij zijn wij met Katrien in het team, Katrien; wat is jouw mooiste MOMO herinnering tot zover?

Mijn mooiste MOMO ervaring was afgelopen weekend tijdens MOMO Fabrique. Hier voelde ik opnieuw dat MOMO leeft: in de mensen, de muziek, de sfeer, het team, de momenten. Van de emotionele de Koninginnen van de Nacht modeshow tot keihard dansen bij ASA MOTO. De eigenheid en energie van MOMO is uniek, en ik ben enorm aangetrokken tot de sociaal-maatschappelijke missie die MOMO heeft om te zorgen voor de mensen, voor de stad, voor de kunst. Daar zit een energie in die aanstekelijk is. Voortbouwend op de legacy van Derrick, en met mijn achtergrond in fashion en branding, hoop ik die energie door te zetten. Let’s go!

En waar kunnen wij jou in Rotterdam tegen komen?

Langs de Schie (waar ik woon) door het oude Delfshaven, langs Altstadt, de Ooievaar en dansen bij Weelde.

Festival news

Concert news