fbpx

Kapok bij Parfum de BoemBoem

Zojuist is bekend geworden dat Kapok a.s. zaterdag (23 juni) op de bouwput van de nieuwe Paulus Kerk optreedt. Deze bijzondere mini-concerten vinden plaats in het kader van Parfum de BoemBoem waarbij Kapok diverse keren speelt. Alle deelnemers aan Parfum de BoemBoem (verdeeld over diverse groepen) worden dus getrakteerd op een optreden van Kapok.

Kapok is een van de nieuwe veelbelovende bands uit de stal van Kytopia (het label van Colin ‘Kyteman’ Benders). De band speelde afgelopen weekend nog op Oerol en eerder dit jaar op het Motel Mozaique festival. Kapok trekt zich niets aan van gebaande paden. Met een ongebruikelijke bezetting van hoorn, gitaar en drums gaat het drietal op zoek naar nieuwe klanken en ritmes. Kapok is jazzy, wild en avontuurlijk. Zo is er veel ruimte voor improvisatie, en kan een stuk op het podium een totaal andere invulling krijgen dan iedereen gedacht had. Volkskrant noemde het debuutalbum ‘Flatlands’ ‘één van de leukste jazzplaten van de afgelopen jaren’.

Op zaterdag 23 juni staat Voedsel & Architectuur centraal tijdens een nieuwe fietstour van Parfum de BoemBoem. De zinnenprikkelende route leidt langs wolkenkrabbers, bouwputten, sloopterreinen en gebieden die razendsnel veranderen. Lees meer op www.parfumdeboemboem.nl en schrijf je in nu het nog kan!