fbpx

Join the MOMO22 team

Lijkt het jou tof om op 21, 22 en/of 23 deel uit te maken van het MOMO22-team? Ervaring op te doen met werken op een festival? Een kijkje achter de schermen te krijgen? Nieuwe vrienden te maken? Word dan deel van de MOMO Vrijwilligerscrew.

Wat je kunt doen

We bieden je tijdens MOMO Festival 2022 een breed scala aan rollen waar je uit kunt kiezen. Van infobalie-medewerker en publieksbegeleider tot artist handler, catering-medewerker en promoter. Je shift bestaat uit een dienst van circa 7 uur.

Vrijwilligers ticketbalie Motel Mozaique festival

Wat je ervoor terug krijgt

Wat verwachten wij van jou als vrijwilliger

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het MOMO Team. Aanmelden doe je door gebruikt te maken van het aanmeldformulier. 

Klik HIER om toegang te krijgen tot het aanmeldformulier.

Sigrid en Kerensa, onze nieuwe vrijwilligerscoördinatoren, nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Motel Mozaique merchandise vrijwilligers festival

Samen met je vrienden vrijwilligen?

In het aanmeldformulier kun je aangeven met wie je graag samen zou willen werken. Wij houden er dan zoveel mogelijk rekening mee met het verdelen van alle shifts. Op die manier kun je voor héél weinig samen genieten van het festival.

Heb je vragen voor Sigrid en Kerensa? Stuur ze even naar sigrid@motelmozaique.nl

MOMO Festival

Ben je nog niet zo goed bekend met MOMO Festival? Check hieronder dan even de recap van de vorige editie en je weet wat beter wat je kunt verwachten.

Festival news