fbpx

Join the MOMO Fabrique team

Lijkt het jou tof om deel uit te maken van MOMO Fabrique 2020, het enige popfestival in Rotterdam dat wel doorgaat deze zomer? Ervaring op te doen achter de schermen van een  festival? Meehelpen aan een volledig waste-free event? Samen met je vrienden aan de slag te gaan? Word dan deel van de Fabrique crew!

Wat je kunt doen

Voor het weekend van 5 en 6 september 2020 zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken. Als vrijwilliger kun je op veel verschillende manieren helpen. Van ticketcontrole en publieksbegeleider (host) tot barmedewerker en helpen bij de merchandise. Iedereen werkt in diensten van circa 6 tot 7 uur.

Wat je ervoor terug krijgt

Wat verwachten wij van jou als vrijwilliger

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze Fabrique crew. Aanmelden doe je door gebruikt te maken van het aanmeldformulier.

Cees, onze vrijwilligerscoördinator, neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Voor nu kun je alvast 5 en 6 sep in je agenda zetten en lid worden van de MOMO Vrijwilligers facebookgroep.

Samen met je vrienden vrijwilligen?

In het aanmeldformulier kun je aangeven met wie je graag samen zou willen werken. Wij houden er dan zoveel mogelijk rekening mee met het verdelen van alle shifts. Op die manier kun je samen genieten van je dienst  (en je vrije tijd)!

Festival news