fbpx

Hotelovernachting in nhow

Bezoek je Motel Mozaique over 2 weken en zoek je nog een mooie plek om te overnachten? Dan kunnen wij je een mooie hotelovernachting aanbieden in het nhow hotel

Als MM-festivalbezoeker betaal je via ons 30 euro per persoon per nacht. We bieden uitsluitend twee-persoonskamers aan dus voor een kamer dien je twee hotel-tickets te kopen! Sorry als je alleen wilt, dit is niet mogelijk via deze acte, we willen echt zoveel mogelijk festivalbezoekers van een lekker bed voorzien.

LET OP!
Dit is niet hetzelfde als Motel Mozaique’s slaapproject Slapen in Architectuur in het nhow hotel. Wel zul je daar ongetwijfeld iets van meekrijgen (denk aan programma tijdens het ontbijt). Deze hotelovernachtig is uitsluitend voor bezoekers van het Motel Mozaique 2014 Festival. Dus alleen als je beschikt over een festivalticket (dagkaart 4 of 5 april of passe-partout voor 4 en 5 april) én twee tickets voor de hotelovernachting (goed voor 1 kamer) kun je gebruik maken van dit mooie aanbod.

Check-in bij nhow
Je dient gewoon zelf in te checken bij het hotel, dit kan op de desbetreffende dag vanaf 15:00. Dit in tegenstelling tot deelnemers van het slaapproject, zij checken in op het Schouwburgplein! (maar ontvangen daar allemaal persoonlijk nog informatie over).

– Hotelovernachting vrijdag 4 april 2014 € 30 per ticket per persoon. Voor een kamer zijn 2 tickets nodig!
– Hotelovernachting zaterdag 5 april 2014 € 30 per ticket per persoon. Voor een kamer zijn 2 tickets nodig!

Klik hier voor hoteltickets!

Festival news