fbpx

HipHopHuis tipt Motel Mozaique

Voor deze serie hebben we een aantal interessante mensen met uiteenlopende achtergronden bereid gevonden hun tips voor Motel Mozaique 2013 met ons te delen. Ontdek deze keer nieuwe acts door de aanbevelingen van Aruna Vermeulen, directeur van het HipHopHuis. Laat je verrassen!

De drie tips van Aruna:

Retro Stefson

Wat: Avontuurlijke popmuziek met meertalige lyrics en afropop-elementen.
Waarom: “Deze artiesten komen uit IJsland. Ik ben daar laatst geweest en heb daar hele goede herinneringen aan. Deze herinneringen haal ik graag naar boven.

Akwasi O. Ansah, Jamezoo en Sevdaliza

Wat: Hij duikt in het literaire oeuvre van Bram Vermeulen (Akwasi), Deze Bossche beatbakker is producer en DJ (Jameszoo) en Spoken word performances van Sevdalisza.
Waarom: “Ik kijk erg uit naar de artiesten van eigen bodem zoals Akwasi, James Zoo en Sevdaliza.

Het Spreekuur

Wat: Het Spreekuur biedt het publiek van Motel Mozaïque de mogelijkheid 1op1 in gesprek te gaan met een expert uit de sector.
Waarom: “Ik sta zelf op zaterdag in de schouwburg om mijn ervaringen in de kunstsector te delen tijdens het spreekuur. Voor degene die willen, kunnen we ook gewoon ergens anders over praten en koffie drinken.

Aruna Vermeulen is algemeen directeur van het HipHopHuis in Rotterdam. Het HipHopHuis bestaat al sinds 2002 en is opgericht om een thuishaven te bieden aan HipHop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Aruna wordt geprezen, omdat ze een groot aantal Rotterdamse jongeren een huis geeft waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Zo heeft zij de Laurenspenning gekregen, deze penning wordt uitgereikt aan personen of instanties die zich inzetten voor de Rotterdamse samenleving op het gebied van Kunst en Cultuur

 www.hiphophuis.nl