fbpx

Handige tips als voorbereiding op MOMO17

Vanavond is het dan ein-de-lijk zover: Motel Mozaïque Festival 2017. Wij kunnen niet wachten om deze 17e editie met jou te vieren en zien uit naar je komst op vrijdag. In dit artikel geven we je handige tips die je helpen klaarstomen. Tot op het festival!

Altijd op de hoogte met de MOMO-app

We hebben een handige MOMO-app voor het meest actuele tijdschema en nieuwtjes. Je kunt in de app ook je eigen programma samenstellen uit het festivalprogramma. Heb jij ‘m al gedownload?

MOMO-app

 

Magazine // Tips van de programmeurs

Met op 1 dag ruim 30 acts kan het behoorlijk lastig kiezen zijn. Daarom vroegen we onze programmeurs naar de acts waar zij het meest nieuwsgierig zijn. Het resultaat: 5 x 2 tips!

Check de tips

 

FAQ // Festivalbandje, Plaza Mozaïque, bereikbaarheid & meer

Voordat je je eerste biertje in de zon van Plaza Mozaïque op drinkt, vraag je je morgenmiddag waarschijnlijk af: waar is Plaza Mozaïque eigenlijk? En waar haal ik mijn festivalbandje?

Antwoorden op deze en andere praktische vragen vind je op onze FAQ-pagina. Zit jouw vraag er niet tussen? Mail/tweet of DM ons, we helpen je graag verder.

Antwoorden

 

Magazine // MOMO-deals & Harry’s vrijdag

We hebben chille MOMO-deals geregeld voor je bij onze favoriete winkels dichtbij Plaza Mozaïque. Zowel handig voor de zoetekauw als de fervente platenverzamelaar!

In dezelfde editie van MOMO Magazine neemt Harry je mee door zijn agenda. Hoe ziet een festivaldag voor artistiek directeur Harry Hamelink eruit? Welke acts gaat hij absoluut langs en waarom?

Bekijk deals
 

Vergeet zaterdag je badpak niet

Op MOMO17 arriveert zaterdag de Travelling Embassy of Rockall uitgerust met bubbelbad en halfscherpe openingszinnen. De beste gesprekken voer je namelijk – op z’n IJslands – het beste week en warm in een bubbelbad.

Lees verder
 

Deel je MOMO-momenten en win tickets voor MOMO18

Deel jouw tofste, fijne, leukste, bizarste en verrassendste MOMO-momenten dit weekend met ons en maak kans op 2 passe-partouts voor MOMO18! Delen kan op Instagram, Twitter en Facebook met #MOMO17.

Festival news