fbpx

Guided tour: Ontdek dynamisch M4H

Ga op zaterdag 7 september – voorafgaand aan het concert van Typhoon – mee op expeditie door het dynamische en avontuurlijke Merwe-Vierhavengebied (M4H)!

Ontdek al wandelend alles over dit ‘makers district’, een ware broedplaats voor duurzame bedrijven en hotspots als het Keilecafé en Weelde. Onderweg word je verrast met optredens van o.a. rapper Rico (Opgezwolle / Rico & Sticks) als woordkunstenaar~zonder~beats én M. & Winterdagen met een nieuwe compositie over de haven! Deze guided tour is onderdeel van Fabrique Mozaique en wordt samen met Parfum de BoemBoem en M4H georganiseerd.

Deze route begint om 15.00 uur (en eindigt om 17.30 uur) bij Weelde waar Fabrique Mozaique ’s avonds het uitverkochte concert van Typhoon met Freez als support presenteert.

Tickets zijn NU verkrijgbaar via Ticketmaster!

Rico door Stacii Samidin

RICO x WOORDKUNSTENAAR~ZONDER~BEATS
In 2018 is Parfum de BoemBoem gestart met de serie woordkunstenaar~zonder~beats waarin rappers hun teksten voordragen zónder de beats en muziek waarmee ze normaal gesproken optreden. Sticks, de legendarische rapper van Opgezwolle was de eerste in deze reeks en tevens de naamgever van de serie. Zijn maatje Rico, eveneens van Opgezwolle natuurlijk, gaat deze keer de uitdaging aan om zijn teksten zonder beats te spitten!

M. & WINTERDAGEN x DE HAVEN
In opdracht van Parfum de BoemBoem maakten woordkunstenaar M. en muzikant Winterdagen al drie composities. Over de Coolsingel, het Boijmans Depot en afgelopen najaar over Ondergronds Rotterdam. Tijdens deze ontdekkingsroute in het M4H gebied lanceren zij hun nieuwste werk over ‘de haven’, tevens de laatste van hun vierluik.

Weelde door Jeroen Roest

Praktische info
Zaterdag 7 september 2019
Tijd: 15:00 – 17:30 (graag 15 min voor aanvang aanwezig zijn)
Start- en eindlocatie: Weelde, Marconistraat 39 Rotterdam
Tickets: €11 (inc. servicekosten) >> Bestel tickets
Dit is een looproute!

Dit project is een samenwerking van Fabrique Mozaique en Parfum de BoemBoem, en wordt mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Festivals en M4H Rotterdam.

Foto credits
* Geheime tuin in M4H door Kamiel Scholten
* Rico door Stacii Samidin
* Hotspot Weelde door Jeroen Roest

Festival news

Line-up Festival '20