fbpx

Gratis optreden Gerson Main tijdens De Keuze

Gerson Main kende je mogelijk al als de opvallende gitarist met bontmuts uit de band van Akwasi. Samen speelden ze de muziek uit het project Daar Ergens tijdens De Keuze in 2013. Maar sinds een aantal maanden kent minstens half Nederland hem van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Met originele liedjes als Deejay en Waarom leven we niet in een folder wist Gerson het tot de finale van de talentenjacht te schoppen. Kort erna bracht hij succesvol zijn eerste single Ik weet niet hoe uit en eind dit jaar kun je zijn eerste EP verwachten.

Op vrijdag 25 september om 21.30 uur speelt Gerson Main samen met zijn begeleidingsband The Experience op Festival De Keuze in de hal van de Rotterdamse Schouwburg, entree is helemaal gratis! Meer info

“Gerson Main dichtte met zijn gevoelige maar luchthartige voordrachten in de talentenjacht De Beste Singer-Songwriter van Nederland een gat in de Nederlandse kleinkunst. Hij vervlecht de woorden en wijsheden die hij leerde op straat met de vocabulaire van Van Dale en verovert zo gestaag menig hart.” schreven ze bij Red Bull Studios zo mooi. Lees hier hun interview met Gerson.

Concert news