fbpx

Gratis knipbeurt?

Ben je toe aan een nieuwe coupe? The Haircut Before The Party meet je gratis en voor noppes een nieuw kapsel aan, als voorbereiding op een daverende festivalavond!

The Haircut Before The Party werd opgericht in 2009 en beschouwt de kapsalon als een sociale plek waar nieuwe vriendschappen vorm krijgen, interactie tussen verschillen plaatsvindt en belangrijke gesprekken gevoerd worden. Om deze reden creëerde het collectief een mobiele kapsalon, waar ze klanten gratis knippen in ruil voor een ongedwongen discussie over de orde van de dag. De kappersstoel fungeert als een pedagogisch instrument; het gesprek wordt gevoed, geplaagd en uitgevoerd binnen de sociale ruimte.

De kapsalon staat op Plaza Mozaique (Schouwburgplein). Je kunt  er terecht voor een knipbeurt op vrijdag 20 april (16:00 – 20:00u) en zaterdag 21 april (13:00 – 20:00u).

Update:

A Haircut Before The Party zal bezoekers niet alleen in de namiddag, maar ook later op de avond van een nieuwe kapsel voorzien. Je kunt hun salon op vrijdag tussen 21:30 en 0:00 en op zaterdag tussen 21:30 en 23:30 in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg vinden.

Wil je verzekerd zijn van een gratis knipbeurt? Je kunt alvast een plekje reserveren door een mailtje te sturen naar haircutbtp@gmail.com!