fbpx

Go Back To The Zoo naar de schouwburg

Motel Mozaique, Rotown & Rotterdamse Schouwburg presenteren: Go Back To The Zoo

Tori Amos in de Doelen is nog maar net bekend gemaakt en we hebben alweer een nieuwe bevestiging in de concertserie van Motel Mozaique, dit keer samen met partners Rotown en de Rotterdamse Schouwburg. Go Back To The Zoo keert op woensdag 21 november terug in Rotterdam voor een concert in de Rotterdamse Schouwburg. Begin dit jaar gaf de populaire rockband nog een uitverkochte ’try-out’ show in Rotown waar ze voor eerst nieuwe nummers live speelden. Inmiddels is het nieuwe album ‘Shake A Wave’, met daarop de catchy singles ‘What If’ en ‘Can’t Stop My Feet’, een feit. De kaartverkoop start op vrijdag 15 juni 2012 om 10.00 uur via de voorverkoopkanalen van de Rotterdamse Schouwburg en Rotown.

Nieuw album
In april bracht Go Back To The Zoo de opvolger van hun succesvolle debuutalbum uit: ‘Shake A Wave’. Op dit tweede album heeft het springerige popgeluid van Benny Blisto plaatsgemaakt voor een dieper, donkerder geluid. De band heeft gekozen voor een meer gelaagd rockgeluid maar verliest het popliedje niet uit het oog, getuige bijvoorbeeld de nieuwe single ‘Can’t Stop My Feet’.

3voor12 over Shake A Wave: “Als er een band was die de laatste jaren patent had op catchy gitaarhits, dan was het Go Back To The Zoo. Vier klappers stonden er op hun debuut, en op het tweede album gaan ze gewoon verder waar ze gebleven waren. Shake A Wave staat vol op Amerikaanse leest geschoeide popsongs.”

3FM Awards
Amper een week na de release van Shake A Wave werd Go Back To The Zoo, evenals in 2011, een van de grote winnaars van de 3FM Awards. De band ging naar huis met de awards voor Beste Band en Beste Artiest Rock, bepaald door de luisteraars van 3FM.

Go Back To The Zoo & support-act
Datum: Woensdag 21 november 2012
Locatie: Rotterdamse Schouwburg (Grote Zaal – vrij zitten / staan), Schouwburgplein 25
Zaal open: 19.45 uur / Aanvang programma 20.00 uur
Tickets a €17,50 (ex. servicekosten) zijn v.a. vrijdag 15 juni 10.00u verkrijgbaar via: Rotterdamse Schouwburg; website, kassa (ma-za van 11:00 tot 19:00) of via 010 411 81 10 (ma-za van 14:00 tot 17:00)
Rotown; website en de voorverkoopadressen Velvet Music en Plato in Rotterdam, en alle Primera winkels in Nederland.