fbpx

Gidsenroutes in aantocht!

Was je vorig jaar mee bierproeven bij thuisbrouwers en stadsbrouwers met de Bebaarde Brouwer-tour of was je misschien aan het belletjelellen? Leerde je alles over straatkunst in Rotterdam bij de ABC-route? Als je genoten hebt van één van de inspirerende gidsentochten hebben we heel goed nieuws voor je.

Ook tijdens Motel Mozaïque 2015 staan onze gidsen weer voor je klaar! Ze nemen je mee op avontuur in Rotterdam en laten je de meest bijzondere, gekke, geheime en grappige plekken van de stad zien. Met mooie herinneringen, anekdotes, historische vertellingen en performances maken ze jouw Rotterdamse festivalervaring onvergetelijk.

Ga dit jaar mee met De Binnenweg Oud & Nieuw: over het heden, verleden, de toekomst en alles wat je nog niet wist. Vorig jaar kon je in therapie op de sofa, dit jaar leer je in het NU leven met Motel Mindful waar je tot rust kan komen tussen al het festivalgeweld door. Ook komt er, na het overweldigende succes van vorig jaar, een Baby tour 2.0. Nog steeds voor ouders met baby’s, peuters en kleuters: Motel Mozaïque, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! En voor alle ochtendmensen, fitnessfanaten of marathonlopers begint je dag goed met een work-out op het Schouwburgplein.

Het initiatief van de festivalgidsen is ontstaan uit een onvoorwaardelijke liefde voor de stad Rotterdam: grafisch vormgevers, enthousiastelingen, kunst- en cultuurstudenten en zelfs Motel Mozaïque-bezoekers komen met een eigen route en een verhaal die ze het publiek laten beleven.

[:]

Let op: aanmelden voor de gidsenroutes is nog niet mogelijk!

Festival news