fbpx

Geen MOMO Festival dit jaar, wel MOMO Create & Perform

Om maar met de deur in huis te vallen: helaas kan Motel Mozaique Festival dit jaar opnieuw niet plaatsvinden door COVID-19, maar we gaan wel MOMO Create & Perform en andere toffe programma’s het hele jaar door organiseren. In april trappen we al af met de eerste programma’s van het splinternieuwe MOMO Create & Perform.

Creation never stops

MOMO legt dit jaar de focus op creëren, want dat kan altijd. Voor performen geldt dat jammer genoeg niet. Om te zorgen dat muzikanten en makers in ieder geval altijd kunnen blijven creëren bieden we ruimte aan artiesten uit alle disciplines om nieuw werk te maken in de komende maanden. En we tonen je dit creatieproces uitgebreid via onze online kanalen, want er ligt ook een enorme schoonheid in de fase vóór het optreden. Vervolgens kun je een groot deel van deze nieuwe werken beleven. Deze performances zijn in april via een niet te missen stream online te bewonderen.

Het programma van MOMO Create & Perform bevat kijkjes in de keuken van artiesten, met brainstorms en repetities, unieke werken speciaal voor MOMO gemaakt, online premières en meer. Welke muzikanten, makers en artiesten uit binnen én buitenland onderdeel zijn van MOMO Create & Perform, maken we in de komende weken bekend. Houd onze socials in de gaten.

Meer MOMO

Daarnaast organiseren we – wanneer het weer mag – Coronaproof programma’s op toffe Rotterdamse plekken als de Schiecentrale en Het Poolcafe, en is onze agenda van MOMO Concerts gevuld met shows van onder meer Spinvis en Joep Beving. Bekijk hier het overzicht van onze concerten.

Tickets MOMO Festival

Heb jij je ticket uit 2020 bewaard? We kunnen je niet genoeg bedanken voor je support. We sturen je spoedig een e-mail met meer informatie over hoe je je ticket kunt omzetten in een voucher die je weer voor MOMO Create & Perform of MOMO Concerts kunt inzetten, of hoe je het bedrag doneert of terugvraagt. 

Festival news