fbpx

Garage Party met Confetti Club & meer

Motel Mozaïque Festival (MOMO) organiseert met Confetti Club, Operator, Club K (bekend van festival De Geheime Tuin), The Suicide Club en Altijd in de Buurt een groot feest in het Groot Handelsgebouw. Van areas in de garage tot op het dakterras. Het feest vindt in de nacht van zaterdag 21 april 2018 op zondag plaats, en is onderdeel van Motel Mozaïque Festival. Er zijn losse nachttickets te koop voor €12,50.

Eerder bevestigde MOMO al o.a. SOHN, Tamino, Weval (band), Wunderbaum, Alela Diana, Songhoy Blues en Everything Everything en tientallen andere acts voor het festival dat op 19, 20 en 21 april plaatsvindt in het centrum van Rotterdam.

 

Area Garage: Confetti Club

Na meer dan vier jaar aan uitverkochte parties is de Confetti Club niet meer weg te denken uit het Rotterdamse nachtleven. Het Confetti circus staat altijd garant voor een dampende clubnacht met haar bijzondere mix van kleurrijke visuals, feel good sounds en extravagante performances. Van de meest verse hits, tot krakende originals, zwoele slow-burners en feelgood partybangers; de muzikale ingrediënten van de beruchte Confetti Club zijn inmiddels bekend.

Area Altijd in de Buurt

Boekingskantoren Missing Link (o.a. Broederliefde en Sevdaliza) en Prins Bookings (o.a. Sojuju) zijn de oprichters van comfort food & muziek hotspot Altijd in de buurt. Ze zijn ook de drijvende krachten achter de bekende 010-clubavonden Niko, Chicken Wings & Dope Boys.  Tijdens MOMO toveren ze de spot om tot een warme plek met zeer speciale line-up.

Area Garage #2: CLUB K (De Geheime Tuin)

Met De Geheime Tuin creëren ze twee keer per jaar op een onbekend stukje Rotterdam een paradijselijke tuin. CLUB K creëert ervaringen, waarbij entertainment, kunst, performances en muziek elkaar afwisselen of aanvullen. Ditmaal toveren ze een stuk van de parkeergarage om. Laat je verrassen door performances, visuals, muziek en loads of glitter. Sykes, Thelonius en Larry de Kat zorgen met de lekkerste disco en house voor een onvergetelijk feestje.

Area 7th floor: Operator

Online radio station Operator maakt tijdens MOMO 65 uur lang radio vanaf de 7e verdieping van het Groot Handelsgebouw. Als afsluiter van deze marathon hebben ze Hard Mellow Space van Steven Pieters (Triphouse Rotterdam) gevraagd de laatste nacht te verzorgen. Een volle line-up, vette visuals en een stream waarbij je de zon ziet opkomen vormen een knallende afsluiter.

Area rooftop: The Suicide Club

De hotste skybar van Rotterdam verandert in een nachtclub die alle nachtbrakers samenbrengt. The Suicide Club is er voor hen die zich door het nachtelijke en de repetitieve bewegingen van een dansvloer voelen aangetrokken. Beleef met The Suicide Club een rauwe doch elegante clubavond en vier hun passie voor muziek, eten en kunst.

Praktisch

Ticketshop

FB event

Groot Handelsgebouw

Festival news