fbpx

Food line-up bekend

Voor het rennen naar Kornuit, het vliegen naar Rotown en snelwandelen richting Perron heb je natuurlijk veel energie nodig! Deze broodnodige koolhydraten, overheerlijke zoetigheden en caffeïnehoudende warme dranken zijn weer te krijgen op Plaza Mozaïque. Naast de heerlijkheden van o.a. Kok Au Van en Wood Mobile Pizza kun je daar uiteraard ook terecht voor bier, wijn en fris.

KOK AU VAN
Met het Burgerinitiatief verrijkt Kok au Van vele festivals met écht goede en lekkere burgers. De Kok en zijn crew bereiden je verse, eerlijke burger op een lavasteengrill met lokale producten en verse seizoensgroenten.

WOOD PIZZA
De pizzabakkers van Wood Pizza Mark Boonstra en Timo Dijkstra struinen stad en land af om iedereen in Nederland te voorzien van flinterdunne, luchtige, knapperige bodems heerlijk belegd met o.a. buffelmozzarella: dat zijn de heilige houtovenpizza’s van Wood Mobile Pizza.

TANTE ANS
Tante Ans bakt biologische pannenkoeken zonder fratsen, met ’n scheutje liefde en ’n lepeltje plezier! Gewoon zoals pannenkoeken horen te zijn. Ook schenkt ze slow koffen, thee in verschillende smaken, (warme) chocomel en biosapjes.

ROODKAPJE FOODIGANS
De chefs van Roodkapje catering hebben sinds 2002 ervaring met het bereiden van lekker, vers en homemade eten. Op Plaza Mozaïque bereiden ze wraps, broodjes, nachochips met salsa of kaassaus en Mexican fried rice voor in de avond. Hier zijn ook fantastische vegetarische opties te krijgen, waaronder een legendarische Veggie Kapsalon!

MAN MET BRIL KOFFIE
De knappe barista’s (m/v) van Man Met Bril Koffie kunnen hartjes toveren in je cappuccino, kicke espressobakjes maken en de lekkerste zoetigheden tevoorschijn halen. Daarnaast heeft de vakjury van Esquire de Rotterdamse vestiging Het Hoofdkantoor (van Man Met Bril Koffie) tot de beste nieuwe koffiebar van Nederland gekozen!

Festival news