OUR CITY IS YOUR CITY

Natuurlijk kan je blijven slapen. Je bent onze gast

MOMO Festival organiseert twee sleep-in projecten. In het MOMO Art Motel laat elk jaar een kunstenaar de droomwereld convergeren met die van de echte, door een installatie waarin je kan slapen. Ook hebben we samenwerkingen met de tofste hostels van Rotterdam, waarin je één, twee of drie nachten slaapt met vrienden en/of andere festivalgangers.

Vorige jaren hebben we getukt in kerken, kunstwerken, ziekenhuizen, etalages en op daken. Onze deelnemende hostels zijn het award-winnende Ani & Haakien, King Kong, Room en Sparks.

Tip: je kan onze sleep-ins ook met elkaar combineren.

Uitgestrekt heelal als tegengif voor onze jachtigheid

Een heldere nacht in de stad? De lichtvervuiling geeft je weinig kans. Maar hoeveel invloed heeft dat op ons? Kan een nieuw zicht op de sterrenhemel ons helpen voorbij de waan van de dag te kijken? Marjolijn van Heemstra en haar toekomstbureau Monnik onderzoeken met hun adembenemende decor en dito performance wat gevoel voor eeuwigheid met je kan doen. Dat moment tussen ontwaken en slapen, laten we dat zo lang mogelijk rekken.Tickets nu verkrijgbaar. Rennen en onthaasten maar.

MOMO Art Motel 20 april € 31,50 inclusief uitgebreid ontbijt.
MOMO Art Motel 21 april € 31,50 inclusief uitgebreid ontbijt

Tickets

Zweven tussen de lakens in de tijd. Ben ik nu wakker of droom ik? Ja, ik ben wakker. Sowieso. Ik ruik broodjes.

Marjolijn is ons er eentje

Marjolijn ‘Barones’ van Heemstra is in de theaterwereld koning van de clashes. Zo schreef Vrij Nederland. “Als theatermaker staat ze voor ongeveer alles wat door de tijdgeest de afgelopen jaren zo hartstochtelijk werd verketterd.” Haar laatste theatervoorstelling Zohre ontving van zowel Volkskrant als NRC, Trouw en Parool vier sterren. Ze is naast theatermaker ook dichter. Columnist. Soms journalist. Liever maakt ze geen keuze.