OUR CITY IS YOUR CITY

Natuurlijk kan je blijven slapen. Je bent onze gast

Op MOMO Festival kun je blijven slapen in het MOMO Art Motel en in de MOMO Hostels. In het Art Motel slaap je op een bijzondere plek die een kunstenaar omtovert tot tijdelijk Motel. Met MOMO Hostels slaap je in de tofste hostels van Rotterdam. Tip: je kan tijdens het festival ook 1 nacht in het Motel logeren en 1 nacht in een hostel.

MOMO Art Motel: Word in 1 nacht stadsastronaut

Een heldere nacht in de stad? De lichtvervuiling geeft je weinig kans. Maar hoeveel invloed heeft dat op ons? Kan een nieuw zicht op de sterrenhemel ons helpen voorbij de waan van de dag te kijken?

Marjolijn van Heemstra en toekomstbureau Monnik toveren het Art Motel om tot RASA: de Rotterdamse Academie voor Stadsastronauten. Jij kunt daar 1 of 2 nachten verblijven, de hemel bij nacht leren kennen en slapen onder een geweldige sterrenhemel. Locatie blijft geheim…

 

 

MOMO Art Motel 20 april € 31,50 inclusief uitgebreid ontbijt UITVERKOCHT
MOMO Art Motel 21 april € 31,50 inclusief uitgebreid ontbijt UITVERKOCHT

Tickets

Drie Koningen slaapproject MOMO18 - Marjolijn van Heemstra

RASA-oprichter: Marjolijn van Heemstra

Marjolijn van Heemstra is in de theaterwereld koningin van de clashes. Zo schreef Vrij Nederland. “Als theatermaker staat ze voor ongeveer alles wat door de tijdgeest de afgelopen jaren zo hartstochtelijk werd verketterd.” Haar laatste theatervoorstelling Zohre ontving van zowel Volkskrant als NRC, Trouw en Parool vier sterren. Ze is naast theatermaker ook schrijver bij Das Mag. Met haar populaire boek En we noemen hem is ze genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Nu creëert ze met RASA een speciale nacht, speciaal voor MOMO.

 

Ani & Haakien hostel Rotterdam

MOMO Hostel: voor tweeënhalf tientje in de watten.

Rotterdam heeft vier superchille hostels middenin het centrum en op kruipafstand van elke venue van MOMO: Ani & Haakien (beste hostel 2017), King Kong (beste hostel 2015 & 16, ROOM en Sparks. In plaats van tossen om wie er terugrijdt of in slaap vallen in de nachttrein en verkleumd aankomen bij de remise, ga je lekker verkreukeld na een mooie avond een bakkie doen in de huiskamer. Samen met andere festivalgangers.

 

MOMO Hostel €25 p.p.p.n. (student & CJP €17)
inclusief ontbijt en linnen
Mail ons na je boeking je voorkeur voor kamertype + met wie je een kamer wilt delen.

Boek een hostel

Ani & Haakien Hostel Rotterdam - c - Charlotte Boekhout WEB

Ani & Hakien

Overnacht in het beste hostel van 2017: Ani & Hakien. Ze zijn in heel Rotterdam bekend door hun gezellige huiskamersfeer met tuin en huiskat.Ben je na een avondje MOMO uitgeteld? Dan kan je bij mooi weer nog even bijkomen in de hangmat in de tuin of nog lekker een midnightsnack bereiden in de gezamenlijke keuken.Je vindt het hostel op een paar minuten lopen van het Centraal Station.

 

Slapen bij Ani & Hakien tijdens MOMO?
MOMO Hostel €25 p.p.p.n. (student & CJP €17)
inclusief ontbijt en linnen
Mail ons na je boeking je voorkeur voor Ani & Hakien met kamertype + met wie je een kamer wilt delen.

Boek hostel

 

King Kong Hostel Rotterdam - slapen tijdens Motel Mozaique Festival

King Kong

Het pand van King Kong Hostel was ooit een tattooshop, illegaal casino en een beroemd boordeel, wat de eigenaren hebben omgetoverd tot een super tof hostel met industrieel design en art. Het hostel ligt in de hipste straat van 010: Witte de Withstraat. Deze straat leeft tot in de late uurtjes dus de perfecte plek voor gezelligheidsdieren. Vanuit MOMO-locatie WORM rol je zo naar de overkant, of eerst nog wat eten? Er meerdere toko’s in de straat 24/7 open.

 

Slapen bij King Kong tijdens MOMO?
MOMO Hostel €25 p.p.p.n. (student & CJP €17)
inclusief ontbijt en linnen
Mail ons na je boeking je voorkeur voor King Kong met kamertype + met wie je een kamer wilt delen.

Boek hostel

ROOM

Hostel ROOM is een Rotterdams themahostel in een gerenoveerd rijksmonument uit 1923 in Art Deco stijl. De 17 themakamers hebben stuk voor stuk een bijzondere link met Rotterdam. Wij kijken ons ogen uit elke keer dat we er binnenstappen. Toffe winkelstraten en de haven van Rotterdam liggen allemaal op steenworp afstand!

 

 

Slapen bij ROOM tijdens MOMO?
MOMO Hostel €25 p.p.p.n. (student & CJP €17)
inclusief ontbijt en linnen
Mail ons na je boeking je voorkeur voor ROOM met kamertype + met wie je een kamer wilt delen.

Boek hostel

Sparks

Sparks Hostel is een gloednieuw, hip hostel die er heel erg Instagrammable uitziet. Het hostel zit op steenworp afstand van Rotterdam Centraal aan de West-Kruiskade, bekend om z’n talloze fijne toko’s. Bijkomen van alle festivaldrukte kan hier natuurlijk ook, zoals in de relaxte lobby met tal van bordspelletjes.

 

 

Slapen bij Sparks tijdens MOMO?
MOMO Hostel €25 p.p.p.n. (student & CJP €17)
inclusief ontbijt en linnen
Mail ons na je boeking je voorkeur voor Sparks met kamertype + met wie je een kamer wilt delen.Boek hostel