fbpx
OUR CITY IS YOUR CITY

Natuurlijk kan je blijven slapen. Je bent onze gast

Op MOMO Festival kun je blijven slapen in het MOMO Art Motel, in de MOMO Hostels of in het CityHub Hotel. In het Art Motel slaap je op een bijzondere plek die een collectief van kunstenaars of theatermakers omtovert tot tijdelijk Motel, en met MOMO Hostels verblijf je in de tofste hostels van Rotterdam. 

MOMO Art Motel

Wie overnacht in het MOMO Art Motel kan rekenen op een onvergetelijke slaapervaring. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te blijven slapen op opmerkelijke plekken in Rotterdam, waarbij kunstenaars zorgen voor een bijzonder programma.

Tijdens eerdere edities van MOMO Festival kon je bijvoorbeeld slapen in etalages, kerken, ziekenhuizen of op daken. Tijdens MOMO19 verrijst het Art Motel in het Groot Handelsgebouw en wordt het ingevuld door de makers van de beruchte Performance Bar.

Meer info & tickets

Ani & Haakien hostel Rotterdam

MOMO Hostels

Rotterdam heeft drie superchille hostels middenin het centrum en op kruipafstand van elke venue van MOMO Festival: Ani & Haakien (beste hostel 2017), King Kong (beste hostel 2015 & 16) en ROOM.

 

In plaats van tossen om wie er terugrijdt of in slaap vallen in de nachttrein en verkleumd aankomen bij de remise, ga je lekker verkreukeld na een mooie avond een bakkie doen in de huiskamer. Samen met andere festivalgangers.

Ani & Haakien Hostel Rotterdam - c - Charlotte Boekhout WEB

Ani & Haakien

Overnacht in het beste hostel van 2017: Ani & Haakien. Ze zijn in heel Rotterdam bekend door hun gezellige huiskamersfeer met tuin en huiskat. Ben je na een avondje MOMO uitgeteld? Dan kan je bij mooi weer nog even bijkomen in de hangmat in de tuin of nog lekker een midnightsnack bereiden in de gezamenlijke keuken.

Je vindt het hostel op een paar minuten lopen van het Centraal Station.

* Boek via de website van Ani & Haakien
* Gebruik kortingscode momo19
* Krijg 10% korting!
* In het weekend geldt een minimum stay van 2 nachten

Boek Ani & Haakien

 

 

King Kong Hostel Rotterdam - slapen tijdens Motel Mozaique Festival

King Kong

Het pand van King Kong Hostel was ooit een tattooshop, illegaal casino en een beroemd boordeel, wat de eigenaren hebben omgetoverd tot een super tof hostel met industrieel design en art. Het hostel ligt in de hipste straat van 010: Witte de Withstraat. Deze straat leeft tot in de late uurtjes dus de perfecte plek voor gezelligheidsdieren.

Vanuit MOMO-locatie WORM rol je zo naar de overkant, of eerst nog wat eten? Er meerdere toko’s in de straat 24/7 open.

* Boek via de website van King Kong
* Gebruik kortingscode momo19
* Krijg 10% korting!
* In het weekend geldt een minimum stay van 2 nachten

Boek King Kong

 

 

ROOM

Hostel ROOM is een Rotterdams themahostel in een gerenoveerd rijksmonument uit 1923 in Art Deco stijl. De 17 themakamers hebben stuk voor stuk een bijzondere link met de stad. Elke keer dat we er binnenstappen kijken we onze ogen uit.

Toffe winkelstraten en de haven van Rotterdam liggen allemaal op steenworp afstand!

* Boek via de website van ROOM
* Gebruik kortingscode MOMO19
* Krijg 10% korting!
* In het weekend geldt een minimum stay van 2 nachten

Boek ROOM