fbpx
MOMO ART MOTEL

Natuurlijk kun je blijven slapen. Je bent onze gast

Op MOMO Festival kun je blijven slapen in het Art Motel, een unieke slaapervaring om jouw MOMO Festival compleet te maken!

MOMO Art Motel

Wie overnacht in het MOMO Art Motel kan rekenen op een onvergetelijke slaapervaring. Al vanaf de eerste editie biedt Motel Mozaïque de mogelijkheid om te blijven slapen op opmerkelijke plekken in Rotterdam waarbij performers vaak zorgen voor de omlijsting en een (h)eerlijk ontbijtje! 

Tijdens eerdere edities van MOMO Festival kon je bijvoorbeeld slapen in speciaal ontworpen kunstwerken, etalages, kerken, op daken of een bouwplaats. 

Het Art Motel van MOMO Festival 2022 speelt zich af bij OASE, een duurzaam-sociale broedplaats en event space pal aan de Rotterdamse Maas. Op deze inspirerende plek initieert performance-collectief Grande Loge een nachtelijke hemelbestorming onder leiding van David Christelle. Met zang, dans en gepaste fysicaliteit ondergaan de festivalbezoekers de zachtste dromen en worden diepste verlangens werkelijkheid.

Kosten zijn € 45,- per persoon per nacht inclusief ontbijt en servicekosten. Ga naar onze TICKETPAGINA en stel snel je slaapplek- en ervaring veilig!