fbpx
You are part of us

De 20e editie van MOMO Festival vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2022. Ontdek de tofste nieuwe muziek, performance en kunst op de vetste locaties en verstopte plekken van Rotterdam. De eerste namen zijn bekend en de Early Bird kaartverkoop start 19 november 2021 om 11:00!

Muziek. Performance.
Kunst. Tours.
Sleep-in. Straat.

Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

Drie dagen pakken we je telkens weer in met ontmoetingen. Gemakkelijk en soms ietwat ongemakkelijk. We steken je in een nieuwe jas die je meteen lekker vindt zitten. Je favoriete nieuwe muziek, kunst om aan te vergapen, uitdagende performance, straatbeelden. En we dagen je uit jezelf te leren kennen door de jas die je niet past. De schoonheid van de tegenpool, het onbekende.

We programmeren naar potentie, met hier en daar wat verdiende sporen. We bouwen constant aan toffe en onvoorspelbare samenwerkingen in muziek en performance. Botsingen die leiden tot een blijvende herinnering en vaak een langdurig partnerschap.

 

Richtingaanwijzer Centraal Station Motel Mozaique

Ons festival kent geen dranghekken, Rotterdam is ons terrein

We willen je onze stad laten leren kennen. Niet echt een allemansvriend, maar het heeft de potentie om je beste te worden. Onze venues zijn verspreid door de stad en het programma gaat over van buiten naar binnen en omgekeerd. Om Rotterdam nog beter te leren kennen, organiseren we dertig verschillende guided tours door de stad, laten we je slapen in het MOMO Art Motel.

 

Guided Tours: 22 en 23 april 2022
Gratis, aanmelden kan vooraf (n.n.b.) of tijdens festival


Sleep In: MOMO Art Motel

Weet wat je kan verwachten, omdat je niet precies weet wat je kan verwachten

We beloven dat dat een goed ding is. Achteraf krijgen we te horen dat we gekmakende keuzes hebben gegeven. Opvallend veel mensen kopen een kaartje zonder bekendmakingen, vertrouwende op 20 jaren van voorgaande verrassingen. Balimaya Project, S10, Spacey Jane, Working Men’s Club, Sylvie Kreusch, Billy Nomates, STIKSTOF, Sad Night Dynamite, Finn Ronsdorf, Meskerem Mees, Hand Habits, Talk Show, Soccer96, Real Lies, Mysie, Jean-Michel Blais, Famous, Katy J Pearson, Jockstrap en Broadside Hacks zijn in ieder geval van de partij in 2022. Hopelijk ben jij er ook bij.

Jij die het onverwachte verwacht. Jij die open staat voor beleving. Jij, die volledig uit je panty gaat op een psychedelische post-funk band uit Taiwan. Jij die zonder gêne alles hardop meeblèrt met je favorieten in Rotown. Jij die met tranen in je ogen luistert naar een neo-klassieke pianist. En je hield toch niet van pianomuziek?

Laten we elkaar ontmoeten. We botsen vast hier en daar. Beter.

Bekijk de recap van MOMO Festival 2019, dan weet je een beetje wat je kunt verwachten van het aankomende festival.

En ontdek de muziek line-up van MOMO Festival 2022 met onze playlist op Spotify.