fbpx
You are part of us

De 21e editie van MOMO Festival vindt plaats op 13, 14 en 15 april 2023. Ontdek de tofste nieuwe muziek, performance en kunst op de vetste locaties en verstopte plekken van Rotterdam. We schotelen meer dan 100 acts en programma’s voor om uit te kiezen. In het najaar van 2022 maken we de eerste acts bekend.

Muziek. Performance.
Kunst. Tours.
Sleep-in. Straat.

Laat je gidsen door onze stad. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

Drie dagen pakken we je telkens weer in met ontmoetingen. Gemakkelijk en soms ietwat ongemakkelijk. We steken je in een nieuwe jas die je meteen lekker vindt zitten. Je favoriete nieuwe muziek, kunst om aan te vergapen, uitdagende performance, straatbeelden. En we dagen je uit jezelf te leren kennen door de jas die je niet past. De schoonheid van de tegenpool, het onbekende.

We programmeren naar potentie, met hier en daar wat verdiende sporen. We bouwen constant aan toffe en onvoorspelbare samenwerkingen in muziek en performance. Botsingen die leiden tot een blijvende herinnering en vaak een langdurig partnerschap.

Richtingaanwijzer Centraal Station Motel Mozaique

Ons festival kent geen dranghekken, Rotterdam is ons terrein

We willen je onze stad laten leren kennen. Niet echt een allemansvriend, maar het heeft de potentie om je beste te worden. Onze venues zijn verspreid door de stad en het programma gaat over van buiten naar binnen en omgekeerd. Om Rotterdam nog beter te leren kennen, organiseren we dertig verschillende guided tours door de stad, laten we je slapen in het MOMO Art Motel.

Guided Tours: 14 & 15 april 2023
Nog niet bekend

Weet wat je kan verwachten, omdat je niet precies weet wat je kan verwachten

We beloven dat dat een goed ding is. Achteraf krijgen we te horen dat we gekmakende keuzes hebben gegeven. Opvallend veel mensen kopen een kaartje zonder bekendmakingen, vertrouwende op 20 jaren van voorgaande verrassingen. Hopelijk ben jij er ook bij.

Jij die het onverwachte verwacht. Jij die open staat voor beleving. Jij, die volledig uit je panty gaat op een psychedelische post-funk band uit Taiwan. Jij die zonder gêne alles hardop meeblèrt met je favorieten in Rotown. Jij die met tranen in je ogen luistert naar een neo-klassieke pianist. En je hield toch niet van pianomuziek?

Laten we elkaar ontmoeten. We botsen vast hier en daar. Beter.

Frisse wind in de popmuziek

“Van deze winter moeten we misschien niet te veel verwachten, maar voor de lente mogen we toch zeker goede hoop koesteren? Neem bijvoorbeeld Motel Mozaique, het Rotterdamse stadsfestival dat in 2022 op 21 tot 23 april plaatsvindt. Steevast hijst het festival bijzondere performers en jonge acts vóór de doorbraak op het podium, en vooral die frisse wind in de popmuziek, dat is precies naar we naar snakken.”3voor12 (december 2021)

Luister naar de muziek line-up van MOMO Festival 2023 met onze playlist op Spotify:

En bekijk de geweldige recap van MOMO Festival 2022 (door Dammes Kieft), dan weet je een beetje wat je kunt verwachten van het aankomende festival.