fbpx
RELIVE THE MUSIC

Sessions

Door de jaren heen zijn er op MOMO Festival nogal wat toffe live-sessies opgenomen. Tal van artiesten, waaronder Mumford & Sons, Julia Stone, Weyes Blood, Marlon Williams, The Veils, Antony & The Johnsons en The Growlers, deden tijdens het festival een extra optreden voor de camera’s, meestal voor een select maar zeer gelukkig gezelschap.

MOMO X Front

In samenwerking met het Rotterdamse online magazine Front namen we tijdens MOMO Festival 2022 twee live-sessies op, waarvan de eerste met Katy J Pearson nu te bewonderen is. Aan de oever van de Nieuwe Maas – op het dek van voormalig zwembad Tropicana – speelt de Britse singer-songwriter het nummer ‘Game of Cards’.

Ook legde het Front videoteam Sacrificial Chanting Mood vast, dit is de nieuwe band van Alicia Breton Ferrer (The Sweet Release of Death, Neighbours Burning Neighbours) en Doortje Hiddema (Euroboy, Rats On Rafts). De sessie werd opgenomen in Joep Van Lieshout zijn kunstcomplex Brutus, wat vroeger AVL Mundo was.

MOMO Sessions

In 2018 en 2019 namen wij de MOMO Sessions op op hele bijzondere plekken in Rotterdam. Met onderstaande playlist geniet je van sessies met Anna St. Louis, Skinny Pelembe, Robin Kester, Alela Diane, Nabihah Iqbal, Anna Meredith en The Weather Station.

3voor12 Sessions

Van eerdere edities van MOMO Festival hebben we nog talloze 3voor12 Sessions voor je. In 2017 nam 3voor12 in de geweldige Arminiuskerk sessies op met o.a. Lisa Hannigan, Weyes Blood, Pitou en Dayme Arocena.

In 2016 nodigde 3voor12 deze smaakmakers van MOMO Festival uit voor een sessie in Arminius: Marlon Williams, Amanda Bergman, Damien Jurado, Gwenno o.a.

In een grote festivaltent op het Schouwburgplein nam 3voor12 sessies op met MOMO Festival 2015 acts Will Butler (Arcade Fire), BRNS, Villagers, Alamo Race Track, Bowerbirds en meer.

In 2014 waren diverse acts van MOMO Festival te gast bij 3voor12 in het splinternieuwe Nhow Hotel of in de festivaltent op festivalhart Plaza Mozaique. Kijk de sessies terug van onder meer George Ezra, Temples, Eagulls, Matthew and the Atlas, Erlend Oye en Quilt.

Van 2013 kun je 3voor12 sessies op het Schouwburgplein terugkijken van onder meer The Veils, Growlers, De Speeldoos (Torre Florim van De Staat + Roosbeef), Sinkane en Milk Carton Kids.

BIRD was the place to be voor de 3voor12 sessies tijdens MOMO Festival 2012. Smaakmakers als Julia Stone, The Antlers, Jamie N Commons en Cold Specks verschenen op het vermaarde sessie-podium.

En ook van de jaren ervoor is circuleert er volop sessiemateriaal op YouTube en hier op de 3voor12 website. Hierbij nog een van all time favorits: een uitgebreide 3voor12 sessie van Antony and the Johnsons in TENT Rotterdam.