fbpx

Thursday 16 April, Friday 17 April

  MOMO Festival 2019

  Zooming in on Loss

  Betty Divendal

  [:en]

  This tour will focus on memory, memory-loss and dementia  and will serve as the perfect introduction to the Premiere of Zooming in on Loss by Ann van den Broek and WArd/WArd

  From an explanation on memory and its relation to music, a scientific lecture on neuroimaging and the loss that arises from dementia at the Erasmus MC to a solo performance at the Chabot Museum, these are the things you will encounter during this tour. The tour will conclude with the premiere of the dance performance Zooming in on Loss at the Schouwburg.

  All tours start at Plaza Mozaique
  Attention! On Thursday this tour will start at the Chabot Museum!
  Attention! to attend the performance you have to be in possession of a festival day ticket or passe-partout.

  LET OP! om aansluitend naar de premiere te gaan moet u in het bezit zijn van een een dagticket of passe-partout. De premiere is een betaald programma onderdeel.

   

  [:nl]

  Als voorprogramma van de première van Zooming in on Loss van Ann van den Broek en WArd/waRD vindt deze speciale tocht plaats tijdens MOMO. De tocht richt zich op het geheugen, geheugenverlies en dementie en vormt een mooie introductie op de dansvoorstelling.

  Alles komt aan bod: van uitleg over het geheugen en haar verhouding tot muziek, een wetenschappelijke lezing over neuroimaging en het verlies wat ontstaat bij dementie in het Erasmus MC tot een solo performance in het Chabot Museum. Ga met ons mee op ontdekkingstocht en sluit af bij de indrukwekkende dansvoorstelling Zooming in on Loss in de Schouwburg.

  Vervoer: donderdag te voet, vrijdag te fiets.
  Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar op het Plaza, mocht je hier gebruik van willen maken kom dan op tijd om je fiets te reserveren.
  Alle tours starten op Plaza Mozaique. Let op! Op de donderdag start deze tour bij het Chabot Museum!

  Donderdag: 14:00 – 16:30
  Vrijdag: 14:30 – 17:00

  Als een tour is uitverkocht is er mogelijk tijdens het festival toch nog plek, kom langs op Plaza Mozaique in onze kas voor informatie.


  LET OP! om aansluitend naar de premiere te gaan moet u in het bezit zijn van een een dagticket of passe-partout. De premiere is een betaald programma onderdeel.

  [:]

  Also check