fbpx

Donderdag, Vrijdag

  MOMO Festival 2019

  Zooming in on Loss

  Betty Divendal

  Als voorprogramma van de première van Zooming in on Loss van Ann van den Broek en WArd/waRD vindt deze speciale tocht plaats tijdens MOMO. De tocht richt zich op het geheugen, geheugenverlies en dementie en vormt een mooie introductie op de dansvoorstelling.

  Alles komt aan bod: van uitleg over het geheugen en haar verhouding tot muziek, een wetenschappelijke lezing over neuroimaging en het verlies wat ontstaat bij dementie in het Erasmus MC tot een solo performance in het Chabot Museum. Ga met ons mee op ontdekkingstocht en sluit af bij de indrukwekkende dansvoorstelling Zooming in on Loss in de Schouwburg.

  Vervoer: donderdag te voet, vrijdag te fiets.
  Er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar op het Plaza, mocht je hier gebruik van willen maken kom dan op tijd om je fiets te reserveren.
  Alle tours starten op Plaza Mozaique. Let op! Op de donderdag start deze tour bij het Chabot Museum!

  Donderdag: 14:00 – 16:30
  Vrijdag: 14:30 – 17:00

  Als een tour is uitverkocht is er mogelijk tijdens het festival toch nog plek, kom langs op Plaza Mozaique in onze kas voor informatie.


  LET OP! om aansluitend naar de premiere te gaan moet u in het bezit zijn van een een dagticket of passe-partout. De premiere is een betaald programma onderdeel.

  Also check