Zaterdag

  MOMO Festival 2017

  Yoni Tempel

  De online inschrijvingen zijn gesloten.

  Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Sommige tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

   

  Gidsen:Zoa & Gyonne
  Locatie: Nieuwe Binnenweg

  Attentie, godinnen! Hoog tijd voor wat welverdiende jij-tijd. Kom weer in contact met je echte ik en je vrouwelijke kracht, leer je stem weer verbinden met wat er diep van binnen in je leeft, laat liefde leven en je gevoel spreken. Vandaag ontdek je de kracht die diep in je Yoni huist en verander je de wereld om je heen. Of niet, maar dan leer je in ieder geval de wereld eens zien zoals Zoa tijdens haar vrouwencirkels.

  “Zoa is initiator van Vrouwelijke waarden, een bruggenbouwer naar de nieuwe tijd. Een tijd waarin we in harmonie met elkaar en onze moeder aarde leven. We zullen vrouwelijke waarden eren en verwelkomen middels rituelen. Mannelijkheid, vrouwelijkheid en ons interne heilige huwelijk tussen beide energieën vieren. Wees welkom om je te komen verbinden met waarden uit onze nieuwe tijd. Wees getuigen van de opbouw van ons matriarchaat.”

  Zaterdag 8 april – 14:00

  Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

  DE GIDSENTOCHTEN

  Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

  Also check