fbpx

MOMO Festival

Wunderbaum

“Antarctica is de laatste plek waar je neervalt als je met de aarde schudt en nergens anders blijft kleven.”

Wij nemen je mee langs de ZigZagCity locaties waar gewone plekken bijzonder worden. Je eindigt op het dak van de hofbogen waar naast een fantastisch uitzicht een voorstelling is te zien van theatercollectief Wunderbaum:

Geïnspireerd door deze quote uit de documentaire ‘Encounters at the End of the World’ van de Duitse cineast Werner Herzog werken theatermakers Touki Delphine en collectief Wunderbaum na zes jaar voor een tweede keer samen met de voorstelling ‘Songs at the End of the World’. De acteurs en muzikanten delen hun liefde voor zwerftochten en verhalen van thuislozen.
Ze herschreven hun leven op basis van jeugdfoto’s, zonken in gedachten naar de bodem van de wereld en ontmoetten in hun dromen hun andere zelf: de avonturiers; wetenschappers; professionele fantasten en fulltime reizigers die ze, diep van binnen, eigenlijk ook zijn. Tijdens Motel Mozaique zal Wunderbaum een compilatie van de liedjes uit ‘Songs at the End of the World’ ten gehore brengen. Aansluitend kun je gratis naar ons 3voor12 podium voor een preview van de avond.

Start:          Gidsenbalie ZigZagTravel
Wanneer: Vrijdag 16:00 – 17:30  | 17:00 – 18:30
Hoeveel:  10

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl. Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Also check