fbpx

Friday 14 April, Saturday 15 April

MOMO Festival 2017

We like to move it….

Gidsen: Angeliek & Samiha (Roodkapje)
Locatie: Centrum

Nomadisch kunstenplatform Roodkapje is verweven in het DNA van Rotterdam. Ooit begonnen vanuit de Witte de Withstraat – als fundamenteel artistiek agitator achter haar culturele renaissance – en via de Meent en Noord nu aan de start van een nieuw avontuur aan het Delftseplein.

Roodkapje is meer dan de som der delen van deze ingrediënten; het is een community van gedreven en zielsverwante cultureel ondernemers, kunstenaars, doeners en liefhebbers. Gebundeld in één organisatie met een betrokken achterban, die onconventionele kunst laagdrempelig laat bloeien op onconventionele locaties voor een divers publiek. Twee Motel Mozaïque-edities terug organiseerde Roodkapje het Radicals #1 -Festival in de illustere Baja Beach Club.

Dit jaar kan je tijdens Motel Mozaïque deelnemen aan de Roodkapje-tour. Deelnemers van deze tour maken kennis met een drietal kunstenaars uit The Red Pack, de Roodkapje-selectie van 2017. Gedurende een wandeling door het centrum vinden op plekken met een Roodkapje-geschiedenis, dwarse performances plaats. De tour wordt afgesloten met een sneak-peak in de nieuwe Roodkapje-lokatie. Maak de making-of van Roodkapje inclusief Burgertrut, SUB en de kersverse Exhibition-space live mee!

Vrijdag 7 april 19:00 – 20:30

Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

Also check