fbpx

Saturday 2 September

MOMO Fabrique 2023

Walk & Talk met Ernest van der Kwast

Tijdens MOMO Fabrique geeft Parfum de Boem Boem een rondleiding om het M4H-gebied in Rotterdam West te leren kennen. Ga mee met de walk & talk-tour die vanaf 20:00 uur het gebied doorkruist en eindigt met een concert. Een wandelende talkshow vol verrassingen, verhalen, muziek, woordkunst én een bekende host: Ernest van der Kwast.

Van Keilewerf tot Kolebak
De route start voor de ingang van Brutus Garten. Vanaf daar neemt Ernest van der Kwast je met zijn mobiele talkshowtafel mee langs plekken en ondernemers die een kleine of grote stempel drukken op het gebied. Met o.a. Bas van der Berg (mede-oprichter Keilewerf) en Ermi van Oers (product designer van Living Light). We eindigen met een verrassingsconcert in de Kolobak naast het STEUR-gebouw waar ook dichter Jeroen Naakt-geboren met zijn woordkunst een samenvatting van de route en een ode aan het gebied brengt.

Als rode draad tussen alle verhalen en performances staat in deze walk & talk-tour de transformatie van dit stuk Rotterdam centraal. Het voormalige havengebied is hard op weg een nieuwe stadswijk te worden waar innovatie, duurzaamheid, cultuur en wonen samengaan. Maak kennis met dit stuk stad en laat je op zaterdag 2 september meenemen door kunstenaars, dichters, muzikanten en ontmoet creatieve M4H-ondernemers die in het M4H gebied hun basis vinden om te werken aan een mooiere wereld en een nog mooier Rotterdam! De rondleiding is gratis voor MOMO Fabrique kaartkopers, je kunt hieronder je plek reserveren.

Datum: zaterdag 2 september 2023
Tijd: 20:00 uur (duur +/- 2 uur)
Aanvang: graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!
Starttlocatie: buiten het hek van Brutus Garden (Keileweg 18, Rotterdam)
Prijs: gratis voor MOMO Fabrique kaartkopers, of €13,50 via www.parfumdeboemboem.nl

Also check