fbpx

MOMO Festival

V!PS: Michael Spencer Jones – The British Invasion

Deze tocht gaat naar de openingsreceptie van de tentoonstelling ‘Michael Spencer Jones – The British Invasion’ in galerie V!PS.

Michael Spencer Jones is een van de meest vooraanstaande en invloedrijke Engelse popfotografen. Hij is verantwoordelijk voor het iconische artwork van enkele recente mijlpalen in de Britse popgeschiedenis, zoals Urban Hymns van The Verve en de eerste drie albums van Oasis: Definitely Maybe, (What’s The Story) Morning Glory? en Be Here Now.

De tentoonstelling bestaat uit ruim 50 foto’s van ondermeer Oasis, The Verve, The Stone Roses, Elbow, Suede, Ian Brown en Shaun Ryder.

Michael Spencer Jones zal tijdens de openingsreceptie aanwezig zijn.

De muziek zal verzorgd worden door ClublePop.

Gids: Tess
Dag: vrijdag 9 april
Tijd: 17:30 – 19:30 uur
Verzamelplek: gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 12

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check