fbpx

MOMO Festival

Vers Beton

Vorig jaar maakte Vers Beton Motel Mozaique festival al onveilig met een geslaagd journalistiek experiment. Dit jaar pakt dit kritische online tijdschrift het anders aan en bieden zij de bezoekers van het festival een ‘Walking Talkshow’. Waar een traditionele talkshow op één enkele locatie plaatsvindt, worden nu de gasten juist opgezocht op toepasselijke locaties in de Rotterdamse binnenstad. Ter plekke zullen VB-redacteurs Floor, Anneke, Gino en Fay verschillende gasten het vuur aan de spreekwoordelijke schenen leggen. En iedereen mag mee wandelen!
De stad Rotterdam, hoe beïnvloedt die haar bewoners? En hoe oefenen Rotterdammers invloed uit op de stad waar in ze wonen? Dat is de thematische leidraad in het geheel. De onderwerpen? Zaken waar Vers Beton al eens over gepubliceerd heeft of belangrijk vindt. Zo wordt er een bezoek gebracht aan Skatepark Westblaak, waar Marco Jongeneel ons zal bijpraten over de huidige stand van zaken omtrent de renovatie van die plek. Marina Meeuwisse is psycholoog en onderzoeker en combineert wetenschap en kunst. Met haar gaan we onder andere in gesprek over het imago van Rotterdam als echte ‘werkstad’ en haar onderzoek naar de beleving die mensen hebben van de stad om hen heen. Ook te gast is Rory de Groot, in een vorig leven voetbalde hij bij Feyenoord, nu staat hij met een theatervoorstelling over die tijd op Motel Mozaique. Hij zal over zijn voorstelling vertellen, maar we gaan ook eens kijken of hij een mening heeft over het al dan niet bouwen van een nieuw Feyenoordstadion.

Waar: Verzamelen op Plaza Mozaique
Wanneer: Zaterdag 16:00
Hoe: te voet
Hoe lang: 2 uur
Hoeveel: 25 personen
Gids: Vers Beton

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl.
Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Inschrijven kan tot donderdag 4 april 23:59, daarna kun je je tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie nog aanmelden.
Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

http://www.versbeton.nl

Also check