fbpx

Friday 14 April, Saturday 2 September

MOMO Festival 2023

Urban (In)Hospitality: Rotterdam through the eyes of the Public Space Detective

Guide: Floor van Ditzhuyzen

Rotterdam claimt een gastvrije en inclusieve stad te zijn. Een stad waar iedereen zich welkom voelt, de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan het openbare leven en waar iedereen zich vrij en veilig kan bewegen. Maar hoe gastvrij en inclusief is de Rotterdamse openbare ruimte in werkelijkheid?

Verken de stad met Floor van Ditzhuyzen, ook wel de Public Space Detective  genoemd. Opgeleid als architect, is ze een professional in de openbare ruimte en studeert en werkt ze al meer dan 25 jaar in de openbare ruimte. Op de blog www.publicspacedetective.com documenteert, bevraagt en ontrafelt ze veel voorkomende en ongewone fenomenen in de openbare ruimte.

Walking tour

Days + times: 
Friday 14th 14:45 – 16:15
Saturday 15th 14:45 – 16:15

Wheelchair accessibility: Yes

Language: English / Dutch – depending on participant group

Alle rondleidingen zullen starten bij MOMO Playground. De locatie van MOMO Playground is nog n.t.b. en zal zeer binnenkort worden gecommuniceerd via e-mail en op onze socials!

Een uitverkochte tour heeft soms onverhoopt toch nog een plekje over. Kom langs onze guided tours balie op MOMO Playground voor meer informatie als je graag nog met een tour mee wil.

Also check