fbpx

MOMO Festival

Ukelele Workshop

Motel Mozaique presenteert:
Uke Box, Performance & Ukelele Workshop

Ze zijn weer terug! Na het enorme succes in 2009, zijn ze er dit jaar weer bij en daar worden wij blij van, en jullie ook toch?!

Wat is een Ukulele?

De Ukulele is een klein vier-snarig instrument uit Hawaii. Het heeft een vrolijk geluid, is makkelijk te bespelen, goedkoop en fun! Ukulele betekent in het Hawaiiaans, Springende Flo, vanwege het vrolijke getokkel dat er op gespeeld wordt. Het is zo laagdrempelig dat zelfs jij, ja jij, binnen ‘no time’ een liedje erop kunt spelen!

Even voorstellen…

Wij zijn Marko van der Horst & Shelley Rickey en vormen het ukulele duo, ‘The Uke Box’. Wij treden op in het binnen- en buitenland, geven workshops, en hosten de Ukulele Jamboree in Rotterdam. Daarnaast hebben we een winkel in Rotterdam, The Jumping Flea Market, waar we de mooiste ukuleles verkopen in de Lowlands plus Muzikale Gadgets, Handgemaakt Gelukszaligheden en Veel Meer!

Special voor Motel Mozaique en ZigZagCity zal er op zaterdag 21 april een workshop worden gegeven.
Talent is GEEN vereiste, de workshop is voor iedereen! Ukelele’s zijn inbegrepen.

Ukele Workshop & Performance

wanneer: Zaterdag 21 april 14:00
start: gidsenbalie ZigZagTravel

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl. Vermeld hierin de naam van de tocht, dag en tijdstip waarop je mee wilt doen. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Also check