fbpx

Uit Je Eigen Stadsmarkt

Wat is er nou gezelliger dan boodschappen doen combineren met leuke muziek, een hapje en een drankje? Niets toch! Tijdens Fabrique Mozaique is er van alles te beleven in het M4Hgebied. De Uit Je Eigen Stadsmarkt is deze zaterdag extra groot, met vijf gastkramen. Met stuk voor stuk met heerlijke en mooie producten komen langs:

Kromkommer
Te krom, te dik, te klein, te veel.… te gek! Zo’n 5 tot 10% van alle groente en fruit in Nederland wordt verspild vanwege hun ‘looks’ of door overproductie. Dat is toch krom? Kromkommer brengt deze gekke groente weer terug op je bord met een selectie heerlijke soepen. Die moet je proeven!

Timotheus
In de winkel lopen ze al hard, de ketchups en barbecue sauzen van Timotheus. Op ouderwets en ambachtelijke manier bereid de voormalig chef van Uit Je Eigen Stad de heerlijkste sauzen zonder kleurstoffen en e-nummers!

Huck’s Herbs
“Zelf kweken is zovéél leuker” is de slogan van Huck’s Herbs. Daar geven we hem gelijk in! Huck heeft een prachtig assortiment met kruidenkubussen en kiemboxen ontwikkeld waar je direct mee aan de slag kan. De verpakking is namelijk gelijk ook het kweekbakje, en deze zien er ook nog eens prachtig uit. Leuk voor jezelf én om cadeau te doen!

Dorst
Vorige zomer zat de Rotterdamse Emilie met mooi weer op het terras. Even geen zin in een biertje maar zin in iets fris. Een lekker alternatief voor de bekende frisdranken was er niet, dus ging ze thuis zelf aan de slag. Zo ontstonden de eerste twee limonade smaken van Dorst: Framblosje en Fruitmuntend. Heerlijk frisse limonade, geschonken in van die flesjes die je wilt bewaren omdat ze zo leuk zijn!

Het Blauwe Hek
Het Blauwe Hek ken je waarschijnlijk al. Daar komen die heerlijke koekjes die je bij de koffie/thee krijgt namelijk vandaan! Ook in de winkel verkopen we deze pakken met koekjes. Erg gevaarlijk, als je er eenmaal aan begint… Het Blauwe Hek heeft nog veel meer lekkers in het assortiment en neemt dat mee naar de Uit Je Eigen Stadsmarkt.

De bakkerij is sinds 2009 een biologische zorgbakkerij; de enige in het Westland. De biologische producten worden gemaakt met behulp van een desemcultuur. Bakkerij Het Blauwe Hek biedt een breed assortiment aan van biologisch brood, koek en gebak.

Zaterdag 5 september ’15
10.00 – 16.30 uur
Locatie: Uit Je Eigen Stad

Also check