fbpx

Thuis zonder huis

De online inschrijvingen zijn gesloten.

Bij de gidsenbalie op Plaza Mozaïque (Eendrachtsplein) kan je de laatste informatie krijgen & tours reserveren. Sommige tours zijn al vol, maar wegens afmeldingen kun je altijd last minute checken of er nog plek is! De gidsenbalie is op vrijdag geopend van 15.00 – 19.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 19.00 uur.

 

?Gids: Anneke & Maud
?Locatie: Pauluskerk, Schouwburgplein

De tijd dat de kerk als mecenas optrad om de kunsten te sponsoren, dateert van ergens diep in de Middeleeuwen. Maar soms leidt een daad van christelijke barmhartigheid, zoals klerikaal onderdak bieden aan iemand die alle hebben en houden kwijt is, tot een streepje poëzie. Een dichter die een jaar lang de Pauluskerk zijn huis mocht noemen geeft je inkijk in de onderkant van de samenleving. De vragen vandaag zijn niet “Breng je nog even wat soyamelk mee uit de supermarkt?” maar wel “Waar is het warm?” of “Waar zijn de mensen het aardigst?”

Zaterdag 8 april – ntb

Klik hier om je aan te melden voor een van onze tochten!

DE GIDSENTOCHTEN

Motel Mozaïque Festival presenteert zo’n 30 tours die je de rafelranden van Rotterdam laten ontdekken. De gidsen van MOMO17 begeleiden je naar de schaduwen, steegjes en verborgen uitkijken die de populairste stad van Nederland maken tot wat ze is. De tochten zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is een pré. Vanaf 19 maart is het overzicht van de tochten compleet en is inschrijven mogelijk.

Also check