fbpx

Friday 14 April, Saturday 15 April

MOMO Festival 2015

TheYesPlease (NL)

TheYesPlease speelt Some Howl

TheYesPlease staat niet alleen bekend om hun adembenemende liedjes maar ook om hun voorliefde voor projecten op bijzondere locaties. Van zwembad, kerk en sexshop tot Museumwoning Sonneveld. Recentelijk presenteerden ze hun debuutalbum in het Natuurhistorisch Museum. Een intrigerend, intiem en voortreffelijke plaat met liedjes uit een volstrekt eigen universum, aldus muziekblad OOR.

Voor Motel Mozaique maakt TheYesPlease samen met regisseur Jeroen Rozendaal en art-director Charlotte van Otterloo een nieuwe productie: Some Howl. Een visueel concert op een geheime locatie in het centrum van Rotterdam. Vanwege het beperkte aantal plaatsen kun je een kaartje reserveren. Deze kaartjes zijn gratis voor bezoekers van het Motel Mozaique festival en verkrijgbaar aan de kassa op het Schouwburgplein.

Schrijf je nu in wees op tijd op het Schouwburgplein. (anders ben je de groep kwijt!)

Vrijdag 10 april 16.30 en 18.00u
Zaterdag 11 april 14.00, 16.00 en 18.00u

Meld je nu aan voor deze tocht en stuur een mailtje naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de tocht in het onderwerp. Vermeld in je aanmelding tocht, tijd, gids en aantal deelnemers. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een bevestiging!

Inschrijven kan tot donderdag 9 april 23:59, daarna kun je je tijdens de openingsuren van de Gidsenbalie nog aanmelden.
Zit een tocht vol? Kom dan een kwartier voor aanvang van de tocht langs voor de last minute optie!

Also check