fbpx

Saturday 15 April

MOMO Festival 2022

Talk: Beau Zwart x BlueCity

Moderator: Evita de Roode

Momenteel is Beau Zwart in residentie bij BlueCity, de proeftuin voor de circulaire economie in het oude Tropicana-zwembad. Hier gaat hij twee maanden lang in gesprek met de ondernemers en makers van het BlueCity Lab, en laat hij zich inspireren door grondstoffen als zeewier, rest-fruit, mycelium en meelwormen. De nieuwe muziek die uit dit bijzondere project voortkomt, laat hij voor het eerst horen tijdens MOMO.

Over Beau Zwart

Beau Zwart is dj en producer, maakt filmmuziek en speelt van kleins af aan klassiek piano. Die veelzijdigheid is te horen in de producties van de Rotterdammer, waarin hij funk, house en jazz samenbrengt tot een prikkelend geheel. Hij speelde onder meer op ADE, Grasnapolsky en Noorderslag. 

Over BlueCity 

BlueCity, gevestigd in voormalig Tropicana, is een circulaire voorbeeldstad. Een hub voor de circulaire economie die draait om ondernemerschap, demonstratie en kennisdeling. Het doel van BlueCity is de transitie te stimuleren naar een circulaire economie, door ondernemerschap ruim baan te geven. Ze vestigen ca. 50 bedrijven in het pand, die voorloper zijn binnen de circulaire economie. Die hebben niet alleen kantoor en werkplekken, maar ook een laboratorium en ruimte voor kleinschalige productie.

Taal: Nederland
Locatie: MOMO Playground, Schouwbergplein
Tijdstip: 13:30 – 14:00 uur

Also check