fbpx

MOMO

Spoedcursus zeefdrukken; zacht is het nieuwe zwart!

Altijd al willen weten hoe je een zeefdruk maakt? Leer het nu in de Tegendraads minishop. Gidsen Thijs & Marloes maken o.a. voor de minishop zeefdrukken en laten je in de zeefdrukruimte de kneepjes van het vak zien. Neem je eigen onbedrukte kussensloop, t-shirt of trui mee en maak er je eigen unieke item van!

De gidsen van Motel Mozaique nemen je ook mee in de andere ruimtes van het project ROT(T)TERDAM.

De MINISHOP is een kleine winkel binnen het ROT(T)TERDAM project die elke maand gerund wordt door nieuw toonaangevend creatief talent die er hun werk verkopen. TEGENDRAADS geeft de aftrap van de MINISHOP. De Tegendraads shop is een onafhankelijke shop waar het mogelijk is om voor een redelijk bedrag gelimiteerde t-shirts te kopen. Deze t-shirts zijn ontworpen door verschillende jonge ontwerpers uit Nederland.

Locatie: Tegendraads minishop (onderdeel van ROT(T)TERDAM) , Meent 133,Rotterdam

Gidsen: Thijs & Marloes
Dag: zaterdag 10  (VOL!!!)  en zondag 11 april
Tijd: 14:00 uur (beide dagen)
Verzamelplek: gidsenbalie Schouwburgplein
Aantal personen: 10

Schrijf je nu in voor deze gidsentocht! Stuur voor vrijdag 9 april 13:00 uur je volledige naam door naar gidsentocht@motelmozaique.nl met de naam van de tocht in het onderwerp.

Het kan zijn dat wanneer je je laat inschrijft (na donderdag) je geen bevestiging meer krijgt, maar toch bent ingeschreven voor de tocht. Als een tocht vol zit laten we dit meteen weten via de site. Wanneer een tocht nog niet vol zit kun je je ook nog tijdens het weekend zelf inschrijven bij de gidsenbalie. Er vallen ook altijd mensen af, dus wil je heel graag met een tocht mee, kom gewoon even kijken bij de gidsenbalie!

Also check